Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alimentele care au cele mai multe calorii

Antena3 Antena3,
Alimentele care au cele mai multe calorii

O silueta perfecta nu este atat de usor de intretinut precum ai crede. Degeaba mananci putin, daca alegi alimente bogate in calorii. iti spunem care sunt acestea, scrie unica. ro. Cerealele. continuă pe Antena3

Cum functioneaza creierul celor care vorbesc mai multe limbi

Motivele pentru care e important sa cunosti si alte limbi in afara de cea materna sunt evidente. Te vei adapta mai usor in calatorii, nu vei avea nevoie vitala de subtitrari si vei face o impresie buna in eventualitatea in care iti vei folosi cunostintele in public. Totusi, avantajele nu se rezuma la asta, ci [] Cum functioneaza creierul celor care vorbesc mai multe limbi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Padalka, cosmonautul cu cele mai multe zile in spatiu, s-a intors pe Pamant

Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant de pe Statia spatiala international. Cosmonautul rus a devenit omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni. Padalka a fost insotit in.

Motivare instanta: Cei sapte violatori au ajuns dupa gratii si din cauza atitudinii lor sfidatoare. Au avut de cele mai multe ori reactii nepotrivite in fata camerelor si cuvinte neadecvate

Cei sapte violatori din Vaslui au ajuns dupa gratii si din cauza atitudinii lor sfidatoare, explica magistratii Judecatoriei Vaslui, informeaza B1 TV. Instanta mai arata ca nici modul in care s-au purtat.

Care sunt cele mai mari regrete ale femeilor in privinta vietii sexuale

Multi sunt cei care spera la o viata traita fara regrete, insa probabil ca nimeni nu reuseste sa aiba parte de o asemenea realizare. Lucru valabil si in ceea ce priveste viata sexuala, dupa cum a aratat o cercetare in cadrul careia femeile, dar si barbatii au marturisit care sunt cele mai mari regrete sexuale.

HBO, televiziunea cea mai premiata la Creative Arts Emmy. Ce serial a obtinut cele mai multe trofee

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a castigat opt premii la cea de-a 67-a gala Creative Arts Emmy, din cele 29 de trofee obtinute de televiziunea HBO la evenimentul de la Microsoft Theatre din Los Angeles.

Cele mai eficiente 3 modalitati de stimulare a clitorisului

Clitorisul este organul feminin care ofera cel mai rapid placere sexuala, marea majoritate a femeilor experimentand orgasmul clitoridian mult mai des decat pe cel vaginal. in acelasi timp, stimularea clitorisului poate fi facuta in mai multe moduri decat cele clasice, cu efecte intr-adevar incredibile.

Acord intre cele mai mari banci americane si reclamatii care le acuza de manipularea pietei financiare: Institutiile au acceptat sa le plateasca 1,87 de miliarde de dolari

Cele mai mari banci americane au incheiat un acord preliminar cu reclamanti civili, dupa ce au fost acuzate de manipularea pietei financiare, informeaza MarketWatch. Astfel, 12 banci au acceptat sa plateasca.

Fortele armatei ruse au inceput cele mai ample manevre din acest an: Aproximativ 95.000 de militari participa la exercitii

Fortele armatei ruse au inceput luni cele mai ample manevre din acest an, la care vor participa aproximativ 95. 000 de militari, a anuntat Ministerul Apararii din Rusia, informeaza agentia EFE. Avand numele de.

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au abilitatea.

Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele nu sunt intotdeuna curatate dupa fiecare zbor. in mod surprinzator, desi wc-ul, in special butonul prin intermediul caruia tragem apa, se numara printre cele mai murdare locuri, nu este suprafata cu cei mai multi microbi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )