Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alina Bica, Dorin Cocos si Ionut Mihaileanu au contestat arestul preventiv

Antena3 Antena3,
Alina Bica, Dorin Cocos si Ionut Mihaileanu au contestat arestul preventiv

Alina Bica, Dorin Cocos si Ionut Mihaileanu au contestat arestul preventiv. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

iCCJ: Alin Cocos, judecat in arest la domiciliu. Alina Bica, Dorin Cocos si Ionut Mihaileanu raman in arest preventiv

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, vineri, ca Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, sa fie judecat in continuare in arest la domiciliu, scrie Mediafax. Deciza instantie.

UPDATE. Alin Cocos va fi ELIBERAT. Dorin Cocos si Alina Bica raman in arest preventiv

Alin Cocos va fi eliberat din arest. Pentru Alina Bica si Dorin Cocos deciziile nu au fost schimbate si cei doi raman in arest preventiv. Pe de alta parte, pentru ceilalti inculpati din dosar - Alina.

Fiul lui Dorin Cocos, plasat in arest la domiciliu. Decizia magistratilor nu e definitiva si poate fi contestata de procurori

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos ar putea fi plasat in arest la domiciliu. Decizia luata de inalta Curte de Casatie si Justitie nu este insa definitiva si nici executorie si poate fi.

ICCJ a decis soarta inculpatilor din dosarul Microsoft. Ce se va intampla cu Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Niro

Curtea suprema a decis sa mentina masurile preventive pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Astfel Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, iar Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae in arest.

Alina Bica ar putea ramane maine fara avocat

Contestatia procurorilor in cazul avocatei Alinei Bica, Laura Voicu, va fi judecata miercuri. Ea este acuzata de anchetatori de savarsirea infractiunilor de favorizare a faptuitorului si instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )