Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alina Bica nu mai vrea in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Alina Bica nu mai vrea in arest la domiciliu

Alina Bica nu mai vrea in arest la domiciuliu. Fosta sefa de la DIICOT a contestat decizia Instantei Supreme in dosarul Bica 2. Alina Bica a fost plasata in arest la domiciliu in luna aprilie, dupa ce a stat. continuă pe Antena3

Alina Bica si Dorin Cocos raman in arest la domiciliu

Alina Bica si Dorin Cocos raman in arest la domiciliu. Fosta sefa DIICOT, Alina Bica si omul de afaceri Dorin Cocos au aparut astazi in fata judecatorilor de la inalta Curte pentru reverificarea.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin Cocos, raman in arest la domiciliu, potrivit deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie, scrie Agerpres. Cererea formulata.

Alina Bica afla vineri daca scapa de arestul la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, afla vineri daca va scapa de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii de la iCCJ vor decide daca aproba cererea Alinei Bica de eliberare din arest la domiciliu. Alina.

Alina Bica afla, vineri, daca scapa de arestul la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, vineri, daca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, va fi eliberata din arestul la domiciliu.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu, care doreste o noua tura la primarie: Ar mai vrea, daca se poate, sa-si duca la bun sfarsit promisiunile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre Sorin Oprescu, care mai vrea un mandat la primaria capitalei pentru a putea duce la bun sfarsit promisiunile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )