Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Bica afla vineri daca scapa de arestul la domiciliu

B1 B1,
Alina Bica afla vineri daca scapa de arestul la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, afla vineri daca va scapa de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii de la iCCJ vor decide daca aproba cererea Alinei Bica de eliberare din arest la domiciliu. Alina. continuă pe B1

Alina Bica afla, vineri, daca scapa de arestul la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, vineri, daca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, va fi eliberata din arestul la domiciliu.

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va afla vineri daca va fi arestat preventiv, informeaza B1 TV. Acesta a ajuns la Curtea de Apel vineri dimineata in jurul orei 9:00. Judecatorii Curtii de Apel vor analiza.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, afla vineri daca va fi arestat preventiv

Seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla vineri daca va fi arestat preventiv, dupa ce a fost retinut joi de procurori pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Ancheta are legatura cu perchezitiile.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, afla, vineri, daca va fi arestat

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, vineri, daca seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi arestat preventiv.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea ar putea afla marti daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia fostului ministru impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Gheorghe Nichita ar putea afla vineri daca va fi arestat preventiv

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi trimis in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat sub control judiciar. in fata instantei, procurorii au explicat ca faptele de care se face vinovat Nichita sunt grave, astfel ca se impune masura arestului preventiv.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin Cocos, raman in arest la domiciliu, potrivit deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie, scrie Agerpres. Cererea formulata.

Alina Bica nu mai vrea in arest la domiciliu

Alina Bica nu mai vrea in arest la domiciuliu. Fosta sefa de la DIICOT a contestat decizia Instantei Supreme in dosarul Bica 2. Alina Bica a fost plasata in arest la domiciliu in luna aprilie, dupa ce a stat.

Alina Bica si Dorin Cocos raman in arest la domiciliu

Alina Bica si Dorin Cocos raman in arest la domiciliu. Fosta sefa DIICOT, Alina Bica si omul de afaceri Dorin Cocos au aparut astazi in fata judecatorilor de la inalta Curte pentru reverificarea.

Radu Mazare si Sorin Strutinsky afla, joi, daca raman in arestul politiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, joi, daca Radu Mazare si Sorin Strutinsky vor ramane in arestul politiei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )