Libnet.ro
UNICEF

13:00

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, afla, vineri, daca va fi arestat

România Liberă România Liberă,
Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, afla, vineri, daca va fi arestat

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, vineri, daca seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi arestat preventiv. continuă pe România Liberă

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, afla vineri daca va fi arestat preventiv

Seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla vineri daca va fi arestat preventiv, dupa ce a fost retinut joi de procurori pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Ancheta are legatura cu perchezitiile.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut pentru 24 de ore

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut de procurorii DNA, dupa aproximativ cinci ore de audieri. UPDATE - Sefa Directiei de Proiecte Europene din CJ Iasi, Teodora Jing.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 20:10 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, dupa cateva ore de audieri, transmit surse din presa. * Trei persoane, retinute in dosarul in care este vizat Adomnitei .

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va afla vineri daca va fi arestat preventiv, informeaza B1 TV. Acesta a ajuns la Curtea de Apel vineri dimineata in jurul orei 9:00. Judecatorii Curtii de Apel vor analiza.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ridicat de procurori in timp ce era in trafic

ACTUALIZARE 17:42 Trei persoane, retinute in dosarul in care este vizat Cristian Adomnitei Trei persoane, dintre care doua angajate ale Consiliului Judetean Iasi, au fost retinute astazi, in dosarul in care este audiat seful institutiei, Cristian Adomnitei.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, este acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual

And Seful Consiliului Judetean CJ) Iasi, Cristian Adomnitei, retinut de DNA, e acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual, dupa ce le-ar fi ajutat pe Teodora Jinga si Carmen Irimescu, angajate ale CJ, sa acopere nereguli privind un contract pentru tiparirea de materiale de promovare a judetului, potrivit unui comunicat emis de Directia Nationala Anticoruptie.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, saltat de DNA din trafic si dus la audieri

10 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, care in jurul orei 16. 00 se afla inca in sediul DNA Iasi pentru a fi audiat, sustine ca a fost chemat sa dea declaratii in fata.

Alina Bica afla vineri daca scapa de arestul la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, afla vineri daca va scapa de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii de la iCCJ vor decide daca aproba cererea Alinei Bica de eliberare din arest la domiciliu. Alina.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, dus cu mandat la DNA. Doua angajate ale CJ Iasi, retinute in acelasi dosar

UPDATE - Sefa Directiei de Proiecte Europene din CJ Iasi, Teodora Jinga, si sefa Proiecte si Parteneriate la Directia de Proiecte si Dezvoltare Durabila, Carmen Irimescu, au fost retinute pentru abuz in.

UPDATE Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, ridicat de DNA si dus la audieri: Am sentimentul ca sunt singurul din sat care nu stie si nu intelege ce se intampla

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a fost ridicat de catre procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in municipiul Iasi, el urmand sa fie dus la audieri, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Ora 16. 30 Adomnitei, care se afla in sediul DNA Serviciul Teritorial Iasi, sustine ca a fost chemat sa dea declaratii in fata procurilor si ca are sentimentul ca este singurul din sat care nu stie ce se intampla in jurul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )