Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi arestat

B1 B1,
 Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va afla vineri daca va fi arestat preventiv, informeaza B1 TV. Acesta a ajuns la Curtea de Apel vineri dimineata in jurul orei 9:00. Judecatorii Curtii de Apel vor analiza. continuă pe B1

Gheorghe Nichita ar putea afla vineri daca va fi arestat preventiv

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi trimis in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat sub control judiciar. in fata instantei, procurorii au explicat ca faptele de care se face vinovat Nichita sunt grave, astfel ca se impune masura arestului preventiv.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, afla vineri daca va fi arestat preventiv

Seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla vineri daca va fi arestat preventiv, dupa ce a fost retinut joi de procurori pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Ancheta are legatura cu perchezitiile.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, afla, vineri, daca va fi arestat

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, vineri, daca seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi arestat preventiv.

Alina Bica afla vineri daca scapa de arestul la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, afla vineri daca va scapa de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii de la iCCJ vor decide daca aproba cererea Alinei Bica de eliberare din arest la domiciliu. Alina.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, afla daca va fi arestat preventiv

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde se judeca contestatia facuta de procurorii DNA care cer arestul preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

Alina Bica afla, vineri, daca scapa de arestul la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) decide, vineri, daca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, va fi eliberata din arestul la domiciliu.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, ajunge vineri in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul in care isi spiona fosta iubita

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului si liderul filialei judetene a PSD, va ajunge vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care vor judeca recursul procurorilor DNA privind masura arestarii preventive a baronului. Alaturi de Nichita, tot cu propunere de arestare preventiva in dosarul de santaj, vor ajunge si doi sefi din Politia Locala Iasi, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei.

Primarul Iasiului afla azi daca se intoarce dupa gratii

Este o zi importanta pentru primarul Iasiului care ar putea ajunge dupa gratii. intre timp, Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD, in urma scandalului legat de folosirea.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, in arest la domiciliu: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, sa fie plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu,.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, s-a autosuspendat din functiile detinute in PSD (VIDEO)

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, s-a autosuspendat din functiile detinute in Partidul Social Democrat, dar ramane in continuare membru al partidului. Nichita a anuntat joi autosuspendarea din functia de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )