Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primarul Iasiului afla azi daca se intoarce dupa gratii

Antena3 Antena3,
Primarul Iasiului afla azi daca se intoarce dupa gratii

Este o zi importanta pentru primarul Iasiului care ar putea ajunge dupa gratii. intre timp, Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din toate functiile detinute in PSD, in urma scandalului legat de folosirea. continuă pe Antena3

VERDICT pentru Dragnea. El afla azi daca va fi condamnat in dosarul Referendumului

Liviu Dragnea afla astazi daca va fi condamnat in dosarul Referendumului. Magistratii Curtii Supreme se pronunta in cazul fostului vicepremierului, dupa ce procurororii au cerut o pedeapsa cu.

Radu Mazare afla joi daca daca iese din arest

Primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, afla daca ramane dupa gratii sau nu, informeaza B1 TV. Saptamana trecuta, judecatorii Curtii Supreme i-au prelungit sederea in Beciul domesc cu.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, afla daca va fi arestat preventiv

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde se judeca contestatia facuta de procurorii DNA care cer arestul preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va afla vineri daca va fi arestat preventiv, informeaza B1 TV. Acesta a ajuns la Curtea de Apel vineri dimineata in jurul orei 9:00. Judecatorii Curtii de Apel vor analiza.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, s-a autosuspendat din functiile detinute in PSD

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de DNA, a anuntat, azi, ca se autosuspenda din functia de vicepresedinte al PSD la nivel national, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene Iasi a partidului, spunand ca a luat decizia in urma unei discutii cu liderul PSD Victor Ponta, transmit surse din presa.

Primarul Iasiului s-a intors la serviciu: Va veni momentul in care voi spune tot ce trebuie spus

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA, s-a intors marti la serviciu, dupa ce luni si-a luat o zi de concediu de odihna, informeaza Mediafax. Nichita a afirmat ca acum nu va face.

Alina Gorghiu, despre primarul Iasiului: Cred in ideea de bun simt si cred ca atunci cand cineva greseste trebuie sa te delimitezi de el. As vrea sa le provoc pe femeile din PSD sa faca o declaratie publica de delimitare

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, lanseaza o provocare femeilor social-democrate. Liberala le cere acestora sa se delimiteze in mod public de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si sa transmita in mod public.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, ajunge vineri in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul in care isi spiona fosta iubita

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului si liderul filialei judetene a PSD, va ajunge vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care vor judeca recursul procurorilor DNA privind masura arestarii preventive a baronului. Alaturi de Nichita, tot cu propunere de arestare preventiva in dosarul de santaj, vor ajunge si doi sefi din Politia Locala Iasi, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, s-a suspendat din functiile detinute in PSD

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de DNA, a anuntat, joi, ca se autosuspenda din functia de vicepresedinte al PSD la nivel national, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene Iasi a partidului, spunand ca a luat decizia in urma unei discutii cu liderul PSD Victor Ponta.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, s-a autosuspendat din functiile detinute in PSD (VIDEO)

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, s-a autosuspendat din functiile detinute in Partidul Social Democrat, dar ramane in continuare membru al partidului. Nichita a anuntat joi autosuspendarea din functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )