Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Iasiului s-a intors la serviciu: Va veni momentul in care voi spune tot ce trebuie spus

B1 B1,
Primarul Iasiului s-a intors la serviciu: Va veni momentul in care voi spune tot ce trebuie spus

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA, s-a intors marti la serviciu, dupa ce luni si-a luat o zi de concediu de odihna, informeaza Mediafax. Nichita a afirmat ca acum nu va face. continuă pe B1

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA, care il acuza ca folosea Politia Locala pentru a-si urmari iubita, s-a intors, marti, la primarie, si a afirmat ca acum nu va face declaratii, adaugand ca sunt multe intrebari si va veni momentul in care va spune tot ce trebuie spus.

Primarul Iasiului si seful Politiei Locale iesene vor fi cercetati sub control judiciar

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie, retinuti joi seara de procurorii DNA, a hotarat Tribunalul Bucuresti.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si-a luat luni o zi de concediu

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, nu s-a prezentat luni la birou, reprezentantii municipalitatii sustinand ca acesta are o zi de concediu. Astazi, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este in concediu.

Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

Acuzat ca si-ar fi spionat presupusa amanta, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, pare a se afla pe marginea prapastiei. Opozitia ii cere demisia din functia administrativa. Din punct de vedere politic, e posibil sa-si piarda si statutul de vicepresedinte al PSD. Incerta este si situatia legata de statutul sau, pentru ca acum e sub control judiciar, dar e asteptata decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-ar putea trimite in arest preventiv.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

ACTUALIZARE 12:19 Fosta iubita a primarului Nichita: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, spune ca a fost lovita de edil, care o hartuia si ameninta ca o va distruge, dupa ce in septembrie 2014 i-a comunicat acestuia ca vrea sa incheie relatia, precizand ca in octombrie a facut o plangere la Parchet impotriva primarului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )