Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA, precizand ca niciodata PNL nu a facut circ in astfel de situatii. Niciodata nu am facut declaratii. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri, la Sibiu, ca PNL va vota noua propunere venita din partea Consiliului de Administratie pentru sefia TVR, respectiv Monica Ghiurco, aceasta adaugand ca parlamentarii liberali vor vota orice candidat care nu apartine de PSD.

Alina Gorghiu,despre retragerea lui Orban din alegeri: Nu facem circ, nu suntem PSD, sa ne rupem camasa de pe noi atunci cand cineva de la PNL trebuie sa renunte la candidatura (VIDEO)

Dupa ce Ludovic Orban a declarat ca a luat decizia de a se retrage din cursa pentru obtinerea postului de primar al Capitalei, dar si din functiile pe care le avea in Partidul National Liberal si la Camera.

Ludovic Orban, la DNA: Nu este o citatie, ci o invitatie. Nu imi este teama, am in spate 25 de ani de cariera in viata publica in care nu am fost banuit de vreo fapta de coruptie (VIDEO)

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a ajuns luni la sediul DNA, la ora 15. De altfel, liberalul anuntase cu o ora inainte ca a fost invitat la Directia Nationala.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a fost chemat la DNA, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban, urmarit penal pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Liberalul a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei --------- *ACTUALIZARE 17:30 Ludovic Orban este urmarit penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 17:23 Ludovic Orban: imi retrag candidatura pentru Primaria Capitalei Liberalul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in urma anchetarii sale de catre procurorii DNA, isi va retrage candidatura de la alegerile pentru functia de primar al Capitalei si ca va demisiona din conducerea PNL, dar si din cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 16:38 Ludovic Orban a declarat ca este cercetat sub control judiciar, dupa ce a fost audiat astazi de procurorii DNA. Acesta a anuntat ca isi retrage candidatura de la primaria Capitalei si ca demisioneaza din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 15:20 Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu imi este teama.

DNA il cerceteaza pe Ludovic Orban, acesta s-a retras din cursa pentru Capitala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Ludovic Orban, audiat de procurorii DNA, este cercetat sub control judiciar, conform Mediafax.

Alina Gorghiu, schimbare de optica, in Alba: De cand sunt insarcinata, privesc politica altfel, cu mai multa ingaduinta

Alina Gorghiu spune ca de cand este insarcinata si-a schimbat perceptia despre politica, pe care o priveste acum cu mai multa ingaduinta. Copresedintele PNL afirma ca este mai preocupat de teme care tin de familie, copii si sanatate publica.

DNA: In martie, Ludovic Orban a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru doua posturi TV, care sa-i promoveze imaginea

Procurorii au pus in miscare actiunea penala si au dispus luarea masurii controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile fata de inculpatul Ludovic orban, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, informeaza un comunicat DNA.

Ludovic Orban, urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA: imi retrag candidatura la Primaria Capitalei. Demisionez din functia de vicepresedinte al PNL si din vicepresedinte al Camerei Deputatilor (VIDEO)

Scena politica a fost din nou aruncata in aer de DNA. Liberalul Ludovic Orban a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei, dupa o vizita la DNA. La iesire, acesta a spus ca i s-a impu.

Parlamentarul Ludovic Orban, chemat la DNA

Parlamentarul Ludovic Orban a fost chemat la DNA. El va merge luni dupa-amiaza,la ora 15. 00, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. inca nu se stie in ce cauza sau in ce calitate se va prezenta in fata procurorilor. Anuntul a fost facut de politician pe contul sau de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )