Libnet.ro
UNICEF

22:30

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a fost chemat la DNA, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Catalin Predoiu, varianta a PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Orban

Liberalii s-au reunit luni seara in sedinta, la sediul PNL Bucuresti, pentru a analiza situatia creata de retragerea din cursa electorala a lui Ludovic Orban, surse din partid precizand pentru News. ro ca o varianta luata in calcul ar fi asumarea de catre liderul filialei, Catalin Predoiu, a unei candidaturi la Primaria Capitalei.

Ludovic Orban a stat o ora la DNA. M-a socat cum a iesit. Era devastat fizic si psihic

Ludovic Orban, pana azi candidatul PNL la Primaria Capitalei, a iesit devastat din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa numai o ora, a apreciat avocatul Alice.

Orban sustine propunerea lui Kovesi: Destinul unei comunitati sau a unui minister nu poate fi condus corupti

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, sustine propunerea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, privind pierderea functiilor de catre alesii si demnitarii condamnati pentru coruptie, pe motiv ca destinele comunitatilor si institutiilor nu pot fi conduse de condamnati penal.

DNA il cerceteaza pe Ludovic Orban, acesta s-a retras din cursa pentru Capitala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Ludovic Orban, audiat de procurorii DNA, este cercetat sub control judiciar, conform Mediafax.

Ludovic Orban, la DNA: Nu este o citatie, ci o invitatie. Nu imi este teama, am in spate 25 de ani de cariera in viata publica in care nu am fost banuit de vreo fapta de coruptie (VIDEO)

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a ajuns luni la sediul DNA, la ora 15. De altfel, liberalul anuntase cu o ora inainte ca a fost invitat la Directia Nationala.

Ludovic Orban: Astazi ma voi abate de la programul obisnuit. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a anuntat luni, pe Facebook, ca a fost citat la DNA si ca va ora 15. 00 se va prezenta in fata procurorilor anticoruptie. Astazi.

Firea: Regret faptul ca domnul Ludovic Orban a fost nevoit sa se retraga

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca regreta retragerea lui Ludovic Orban din cursa electorala, dar considera ca este cea mai inteleapta decizie.

Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA, precizand ca niciodata PNL nu a facut circ in astfel de situatii. Niciodata nu am facut declaratii.

Reactiile liderilor PNL dupa retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. Cand anunta noul candidat PNL-ul

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au declarat, luni, ca PNL se afla intr-o situatie dificila in ceea ce priveste Primaria Generala dupa Ludovic Orban, candidatul liberal pentru capitala s-a retras din cursa pentru fotoliul de primar al Bucurestiului.

Ludovic Orban, luat prin surprindere de procurorii DNA. PNL va cere o retragere?

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, se afla la DNA pentru o audiere. Sa fie acesta pretextul pentru ca PNL sa-i ceara o retragere imediata?, scrie analistul politic Radu Tudor,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )