Libnet.ro
UNICEF

00:08

Surse: Catalin Predoiu, varianta a PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Orban

Adevărul Adevărul,
Surse: Catalin Predoiu, varianta a PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Orban

Liberalii s-au reunit luni seara in sedinta, la sediul PNL Bucuresti, pentru a analiza situatia creata de retragerea din cursa electorala a lui Ludovic Orban, surse din partid precizand pentru News. ro ca o varianta luata in calcul ar fi asumarea de catre liderul filialei, Catalin Predoiu, a unei candidaturi la Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Surse: Catalin Predoiu si Adriana Saftoiu, vehiculati la Primaria Capitalei

PNL mizeaza pe Catalin Predoiu sauAdriana Saftoiu pentru a-l inlocui pe Ludovic Orban,la Primaria Capitalei,in contextul in care cei doi au fost masurati in sondajul realizat in luna februarie si au obtinut procente apropiate de al lui Ludovic Orban, au declarat, luni, surse din PNL pentru Mediafax.

Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi seful liberalilor din Bucuresti, Catalin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena.

Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat luni ca gestul lui Ludovic Orban de a-si retrage candidatura la Primaria Capitalei este unul de responsabilitate si a anuntat ca discutiile despre o eventuala nominalizare se vor purta in zilele urmatoare.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a fost chemat la DNA, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

Firea, dupa ce Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: Regret

Gabriela Firea a reactionat, luni, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din calitatea de candidat al PNL la Capitala si din toate functiile din PNL, fiind urmarit penal de DNA. Regret faptul.

Ludovic Orban, intrebat daca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Raspunsul politicianului

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul DNA din Capitala. Orban anuntase anterior ca va merge la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost.

Victor Ponta s-ar putea implica in alegerile pentru primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, senatorul Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta, si ca spera ca aceasta sa vina in perioada imediat ur.

Reactiile liderilor PNL dupa retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. Cand anunta noul candidat PNL-ul

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au declarat, luni, ca PNL se afla intr-o situatie dificila in ceea ce priveste Primaria Generala dupa Ludovic Orban, candidatul liberal pentru capitala s-a retras din cursa pentru fotoliul de primar al Bucurestiului.

Ludovic Orban, sub control judiciar: isi RETRAGE candidatura la Primaria Capitalei si DEMISIONEAZA din functiile de vicepresedinte al PNL si al Camerei Deputatilor. DE CE iL ACUZA PROCURORII

Ludovic Orban si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei si a demisionat din functiile de prim-vicepresedinte al PNL si de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Procurorii DNA il acuza pe Orban de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

ALDE isi prezinta luni candidatii pentru Bucuresti. Tariceanu si Constantin, numele luate in calcul pentru Primaria Capitalei

Conducerea ALDE isi va astabili, luni, candidatii la cele sapte primarii ale Bucurestiului. Unul din cei doi copresedinti ALDE, Calin Popescu Tariceanu sau Daniel Constantin, isi va asuma o candidatura la Primaria Capitalei, potrivit unor surse din ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )