Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Catalin Predoiu si Adriana Saftoiu, vehiculati la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Surse: Catalin Predoiu si Adriana Saftoiu, vehiculati la Primaria Capitalei

PNL mizeaza pe Catalin Predoiu sauAdriana Saftoiu pentru a-l inlocui pe Ludovic Orban,la Primaria Capitalei,in contextul in care cei doi au fost masurati in sondajul realizat in luna februarie si au obtinut procente apropiate de al lui Ludovic Orban, au declarat, luni, surse din PNL pentru Mediafax. continuă pe România Liberă

Surse: Catalin Predoiu, varianta a PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Orban

Liberalii s-au reunit luni seara in sedinta, la sediul PNL Bucuresti, pentru a analiza situatia creata de retragerea din cursa electorala a lui Ludovic Orban, surse din partid precizand pentru News. ro ca o varianta luata in calcul ar fi asumarea de catre liderul filialei, Catalin Predoiu, a unei candidaturi la Primaria Capitalei.

ALDE isi prezinta luni candidatii pentru Bucuresti. Tariceanu si Constantin, numele luate in calcul pentru Primaria Capitalei

Conducerea ALDE isi va astabili, luni, candidatii la cele sapte primarii ale Bucurestiului. Unul din cei doi copresedinti ALDE, Calin Popescu Tariceanu sau Daniel Constantin, isi va asuma o candidatura la Primaria Capitalei, potrivit unor surse din ALDE.

Ludovic Orban, sub control judiciar: isi RETRAGE candidatura la Primaria Capitalei si DEMISIONEAZA din functiile de vicepresedinte al PNL si al Camerei Deputatilor. DE CE iL ACUZA PROCURORII

Ludovic Orban si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei si a demisionat din functiile de prim-vicepresedinte al PNL si de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Procurorii DNA il acuza pe Orban de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat luni ca gestul lui Ludovic Orban de a-si retrage candidatura la Primaria Capitalei este unul de responsabilitate si a anuntat ca discutiile despre o eventuala nominalizare se vor purta in zilele urmatoare.

Ludovic Orban, urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA: imi retrag candidatura la Primaria Capitalei. Demisionez din functia de vicepresedinte al PNL si din vicepresedinte al Camerei Deputatilor (VIDEO)

Scena politica a fost din nou aruncata in aer de DNA. Liberalul Ludovic Orban a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei, dupa o vizita la DNA. La iesire, acesta a spus ca i s-a impu.

Adevarul Live, ora 12.00. Daniel Fenechiu, candidat la Primaria Capitalei. Ce proiect are pentru Bucuresti?

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, va vorbi, la Adevarul LIve, incepand cu ora 12. 00, despre candidatura la Primaria Capitalei: ce le promite bucurestenilor, care este punctul sau forte, care-i sunt slabiciunile, cum vede confruntarea cu Gabriela Firea, Ludovic Orban si Nicusor Dan?.

Liderul PND, Daniel Fenechiu, vrea sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat sambata ca va candida la Primaria Capitalei.

SURSE: Dragnea si Tariceanu, discutii pentru inlocuirea Gabrielei Firea din pozitia de candidat PSD la Primaria Capitalei

Retragerea lui Ludovic Orban reseteaza cursa pentru Bucuresti. Presedintele PSD, Liviu Dragnea si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se vor intalni in aceasta seara pentru a discuta despre varianta intrarii in cursa pentru Bucuresti a sefului Senatului, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, duminica a avut loc o sedinta la ALDE, la care a participat si Victor Ponta. Fostul lider PSD ar fi incercat sa-l convinga pe Tariceanu sa accepte candidatura. Sursele consultate de HotNews. ro sustin ca Tariceanu ar fi partial convins sa candideze in locul Gabrielei Firea, care ar urma sa fie candidatul PSD la sectorul 2.

EXCLUSIV SURSE: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor discuta despre posibila inlocuire a Gabrielei Firea din pozitia de candidat PSD la Primaria Capitalei

Retragerea lui Ludovic Orban reseteaza cursa pentru Bucuresti. Presedintele PSD, Liviu Dragnea si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se vor intalni in aceasta seara pentru a discuta despre varianta intrarii in cursa pentru Bucuresti a sefului Senatului, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, duminica a avut loc o sedinta la ALDE, la care a participat si Victor Ponta. Fostul lider PSD ar fi incercat sa-l convinga pe Tariceanu sa accepte candidatura. Sursele consultate de HotNews. ro sustin ca Tariceanu ar fi partial convins sa candideze in locul Gabrielei Firea, care ar urma sa fie candidatul PSD la sectorul 2. Vom reveni cu detalii.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la DNA

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a fost chemat la DNA, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )