Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Gorghiu: Ponta nu e in stare sa faca o analiza a esecului

B1 B1,
Alina Gorghiu: Ponta nu e in stare sa faca o analiza a esecului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta nu este in stara sa faca o analiza sincera a esecului de la alegerile prezidentiale. Gorghiu spune ca Ponta ar trebui sa se intrebe daca nu. continuă pe B1

Replica din PSD pentru Alina Gorghiu: Liberalii se fac de ras

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca liberali se fac de ras lansand atacuri la PSD. Declaratiile senatorului vin dupa ce copresedintele PNL Alina Gorghiu a.

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

Alina Gorghiu acuza PSD ca va vota impotriva cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, ca din informatiile sale Partidul Social Democrat va vota impotriva solicitarilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in cazul senatorului Dan Sova, exact la fel cum a facut-o in ultima perioada cand a fost vorba de parlamentari PSD sau din coalitia aflata la guvernare.

Alina Gorghiu: Trebuie sa rezolvam problema conditiilor din inchisori

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, prin intermediul paginii de Facebook, ca problema conditiilor din penitenciare trebuie rezolvata. in contextul sedintei de Guvern saptamanale in care s-a decis.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )