Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alina Gorghiu solicita discutii ale partidelor politice pe tema macrostabilitatii economice a Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu solicita discutii ale partidelor politice pe tema macrostabilitatii economice a Romaniei (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit luni despre faptul ca PNL isi doreste discutii cu partidele politice asupra economiei Romaniei. Astfel, Gorghiu propune ca negocierile sa aiba loc pe 17 august, iar echipa din partea PNL. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Sunt semnale bune din partea partidelor politice cu privire la invitatia la consultari, initiata de PNL (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declara, pe pagina personala de Facebook, ca sunt semnale bune din partea partidelor politice cu privire la invitatia la consultari, initiata la inceputul saptamanii de.

Alina Gorghiu, prima femeie presedinte din istoria PNL

Si Alina Gorghiu s-a facut remarcata in ultimii ani. A intrat in politica la un an dupa ce a terminat facultatea, urmand ca 12 ani mai tarziu sa conduca cel mai vechi partid politic din Romania. Alina.

Alina Gorghiu ii tulbura concediul lui Victor Ponta

Romania are nevoie de un acord innoit cu FMI, BM si CE pentru ca ofera garantia ramanerii in parametri economici stabili, a afirmat luni copresedintele PNL Alina Gorghiu, potrivit Agerpres. Pozitia PNL,.

Alina Gorghiu ii cere lui Dragnea sa sprijine propunerea PNL de a discuta despre legea votului prin corespondenta in sesiunea extraordinara a Parlamentului: Are ocazia sa arate ca a invatat lectia alegerilor din 2014

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, sambata, presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragne, sa sustina introducerea pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Parlamentului, in care se va discuta.

Alina Gorghiu: Le cer liderilor PSD sa accepte ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, cand se va discuta Codul Fiscal, sa se ia in discutie si Legea votului prin corespondenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu cere liderilor PSD sa accepte propunerea PNL de a dezbate proiectul legii privind votul prin corespondenta in sesiunea extraordinara a Parlamentului, in acelasi timp cu discutarea.

Alina Gorghiu, de aceeasi parere cu Victor Ponta

Liberalii vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii pentru intregul sector bugetar, a afirmat copresedintele PNL, Alina Gorghiu. Am.

Alina Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna o intoarcere a PSD-ului cu 25 de ani in spate si revenirea baronilor locali la conducere

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD echivaleaza cu intoarcerea baronilor locali la conducerea partidului, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )