Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alina Gorghiu: Se vede falimentul tandemului Radu Mazare-Nicusor Constantinescu

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Se vede falimentul tandemului Radu Mazare-Nicusor Constantinescu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca din punct de vedere politic se inregistreaza falimentul tandemului Radu Mazare Nicusor Constantinescu. Ea a anuntat astazi ca in 2016 municipiul si judetul Constanta vor fi conduse de liberali. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu: Radu Mazare este la DNA pentru un contract semnat de Gheorghe Mihaiesi

La scurt timp dupa ce Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA pentru posibile fapte de coruptie, Nicusor Constantinescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj de sustinere.

Alina Gorghiu: Victor Ponta sustine ca Guvernul a dublat alocatia pentru copii la 84 ron. Fals. Este tot de 42 ron

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde, pe Facebook, premierului Victor Ponta care a criticat-o sustinand ca nu stie ca alocatia pentru copii s-a dublat la 84 ron. Alina Gorghiu arata ca afirmatia premierului este gresita si ca alocatia pentru copii este in continuare de 42 ron, majorarea de care aminteste premierul privind alocatia pentru sprijinul familiei.

Replica din PSD pentru Alina Gorghiu: Liberalii se fac de ras

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca liberali se fac de ras lansand atacuri la PSD. Declaratiile senatorului vin dupa ce copresedintele PNL Alina Gorghiu a.

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

Radu Mazare: Mi-am dat demisia din toate functiile pe care le-am detinut in PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi seara, ca in cursul zilei si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in PSD. Radu Mazare a declarat ca pana in vara lui 2015 nu va mai fi.

Radu Mazare a demisionat din functia de presedinte al PSD Constanta, dar ramane membru al partidului: Curand voi demisiona din functia de primar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi seara, ca in cursul zilei si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in PSD. Radu Mazare a declarat ca pana in vara lui 2015 nu va mai fi.

Alina Gorghiu acuza PSD ca va vota impotriva cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, ca din informatiile sale Partidul Social Democrat va vota impotriva solicitarilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in cazul senatorului Dan Sova, exact la fel cum a facut-o in ultima perioada cand a fost vorba de parlamentari PSD sau din coalitia aflata la guvernare.

Alina Gorghiu: Trebuie sa rezolvam problema conditiilor din inchisori

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, prin intermediul paginii de Facebook, ca problema conditiilor din penitenciare trebuie rezolvata. in contextul sedintei de Guvern saptamanale in care s-a decis.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )