Libnet.ro
UNICEF

12:30

Allianz a incheiat asigurari de 58 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Allianz a incheiat asigurari de 58 mil. euro

Primele brute subscrise de grupul german Allianz din asigurari generale in Romania au crescut in primul trimestru cu 5,5%, de la 55 de milioane de euro anul trecut la 58 de milioane de euro in acest an. Avansul este datorat afacerilor de pe segmentul. continuă pe Wall-Street Ro

Profit de peste 10 mil euro pentru Grupul Garanti Romania, in prima parte a anului

Grupul Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane de euro in primele trei luni din 2014, o crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro. Totodata, activele totale s-au ridicat la 1,96 miliarde euro, o crestere cu 15,6 % fata de perioada similara din 2013.

BNR vrea sa cumpere 50 masini de teren cu 1,55 mil. euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) vrea sa cumpere 50 de autoturisme de teren in leasing operational printr-o licitatie deschisa, pe o perioada de patru ani, estimand valoarea contractului la 1,25 milioane euro fara TVA.

Mugur Frunzetti, fondatorul Floria.ro, a investit 0,5 mil. euro intr-un start-up de optimizare online

Mugur Frunzetti, fondatorul florariei online Floria. ro, a investit 500. 000 euro in Retargeting , un start-up romanesc de optimizare online, urmand ca la inceputul anului sa deschida un birou in California si sa atraga pana intr-o suta de clienti.

Auchan vrea sa cumpere cu 19 mil. euro cladirea fostului Real din Pitesti

Auchan Romania vrea sa cumpere spatiul comercial in care functioneaza magazinul Auchan Gavana din Pitesti. Lantul de hipermarketuri a facut o oferta de 19 milioane de euro firmei Rolast din Pitesti pentru spatiul in care functioneaza hipermarketul.

Mugur Frunzetti, fondatorul Floria.ro, a investit 0,5 mil. euro intr-un start-up de optimizare online

Mugur Frunzetti, fondatorul florariei online Floria. ro, a investit 500. 000 euro in Retargeting, un start-up romanesc de optimizare online.

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 mil euro, pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat Ministerul elen de Finante,.

Romania va investi 120 mil. euro pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi aproape 120 milioane de euro in urmatorii doi ani, bani proveniti din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )