Libnet.ro
UNICEF

08:30

Profit de peste 10 mil euro pentru Grupul Garanti Romania, in prima parte a anului

România Liberă România Liberă,
Profit de peste 10 mil euro pentru Grupul Garanti Romania, in prima parte a anului

Grupul Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane de euro in primele trei luni din 2014, o crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro. Totodata, activele totale s-au ridicat la 1,96 miliarde euro, o crestere cu 15,6 % fata de perioada similara din 2013. continuă pe România Liberă

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 mil euro, pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat Ministerul elen de Finante,.

Romania va investi 120 mil. euro pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi aproape 120 milioane de euro in urmatorii doi ani, bani proveniti din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect.

Basescu: UE a alocat Romaniei 105 milioane de euro pentru tineri

Pre and sedintele Traian Basescu a sus and tinut sambata, la Arad, ca Uniunea Europeana a alocat Romaniei 105 milioane de euro pentru tineri, fonduri care trebuie cheltuite in perioada 2014-2015, in caz contrar fiind redistribuite pentru alte tipuri de programe.

Mugur Frunzetti, fondatorul Floria.ro, a investit 0,5 mil. euro intr-un start-up de optimizare online

Mugur Frunzetti, fondatorul florariei online Floria. ro, a investit 500. 000 euro in Retargeting, un start-up romanesc de optimizare online.

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 milioane euro pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat ieri Ministerul elen de Finante, relateaza Kathimerini.

ProCredit Bank, profit net de doua milioane de euro in 2013

ProCredit Bank singura banca din Romania cu actionariat 100% german), a incheiat anul 2013 cu un profit net de putin peste doua milioane de euro, de circa 4 ori mai mult decat la finele anului 2012, potrivit unui comunicat transmis luni de institutia de credit. Activele bancii au crescut cu 13% , pana la 308 milioane Eur, se mai spune in document. Sistemul bancar a inchis 2013 cu un profit cumulat de 497 mil. lei, o treime din castigul dupa noua luni, in conditiile in care 23 de banci au raportat profit pentru 2013, iar 17 banci au avut pierderi, scadere determinata de analiza restructurarilor si vanzarea creditelor neperformante.

Auchan vrea sa cumpere cu 19 mil. euro cladirea fostului Real din Pitesti

Auchan Romania vrea sa cumpere spatiul comercial in care functioneaza magazinul Auchan Gavana din Pitesti. Lantul de hipermarketuri a facut o oferta de 19 milioane de euro firmei Rolast din Pitesti pentru spatiul in care functioneaza hipermarketul.

FOTO Mii de biciclisti pedaleaza in semn de protest prin Capitala: Vrem sa recuperam paguba de 10 milioane de euro, bani folositi pentru pistele declarate neconforme

Peste 1. 000 de bucuresteni s-au adunat in Parcul Herastrau din Capitala si au pornit pe doua roti intr-un protest de amploare organizate de ONG-urile care sustin amplasarea pistelor pentru biciclete pe carosabil. Primaria Capitalei a anuntat ca marsul pe doua roti nu este autorizat, insa participantii au delcrat ca este cat se poate de legal.

Anchor Grup investeste 10 milioane euro in modernizarea Plaza Romania

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, investeste 10 milioane de euro in renovarea Plaza Romania, ca parte a unei strategii prin care urmareste modernizarea si repozitionarea centrului comercial pe piata mall-urilor de proximitate.

Deputatul Andreea Paul a pierdut procesul cu Ovidiu Silaghi, prin care ii cerea 100.000 de euro pentru declaratii calomnioase si discriminatorii

Deputatul de Oas, Andreea Paul, a pierdut procesul cu europarlamentarul Ovidiu Silaghi, prin care ii cerea europarlamentarului 100. 000 de euro pentru declaratii calomnioase si discriminatorii. Sentinta a fost data pe 24 aprilie si este definitiva.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )