Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alro Slatina a investit 100 milioane de dolari in protectia mediului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alro Slatina a investit 100 milioane de dolari in protectia mediului

Producatorul de aluminiu Alro Slatina a implementat, in ultimii 10 ani, investitii de 500 milioane de dolari pentru cresterea eficientei companiei, dintre care 100 milioane de dolari au fost folositi pentru proiecte de protectia mediului, sustine un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Hong Kong: Ceasca de ceai, vanduta la licitatie cu 36 milioane dolari (FOTO)

O ceasca de ceai s-a vandut la o licitatie organizata in Casa Sothebys, la Hong Kong, pentru suma de 36 milioane dolari, relateaza Evenimentul Zilei. Cescuta, care dateaza din timpul dinastiei Ming, din a doua.

Roche plateste 450 milioane dolari pentru IQuum

Grupul farmaceutic elvetian Roche Holding AG a cumparat compania IQuum Inc. din SUA, consolidandu-si astfel operatiunile din sectorul de diagnostic molecular. Roche va plati 275 de milioane de dolari in avans catre actionarii societatii americane si pana la 175 milioane de dolari in etape, in functie de evolutia unor produse.

Piata locala de retail IT online a ajuns la 90-100 milioane euro in primul trimestru, estimeaza EvoMAG

Piata locala de retail online ITC a urcat in primele trei luni ale anului cu aproximativ 10%. dar se e observa un ritm de dezvoltare inferior celui de anul trecut, pe fondul unei stari de expectativa din partea cunsumatorilor. In primele trei luni din 2014, valoarea acestei piete a ajuns la aproximativ 90 - 100 de milioane de euro, arata estimarile EvoMAG.

Conditiile in care seful Goldman Sachs poate primi 6 milioane dolari

Goldman Sachs, una dintre cele mai influente banci de investitii de pe Wall Street, i-a oferit directorului general Lloyds Blankfein un bonus de 6 milioane de dolari in cash, care va fi platit peste trei ani daca firma va indeplini anumite criterii de.

Seful Goldman Sachs va primi 6 milioane dolari daca banca va indeplini anumite obiective

Goldman Sachs, una dintre cele mai influente banci de investitii de pe Wall Street, ii va oferi directorului general al bancii, Lloyd Blankfein, un bonus de 6 milioane de dolari, care va fi platit peste trei ani daca firma va indeplini anumite criterii de performanta, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )