Libnet.ro
UNICEF

16:00

Roche plateste 450 milioane dolari pentru IQuum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Roche plateste 450 milioane dolari pentru IQuum

Grupul farmaceutic elvetian Roche Holding AG a cumparat compania IQuum Inc. din SUA, consolidandu-si astfel operatiunile din sectorul de diagnostic molecular. Roche va plati 275 de milioane de dolari in avans catre actionarii societatii americane si pana la 175 milioane de dolari in etape, in functie de evolutia unor produse. continuă pe Ziarul Bursa

Statul acorda granturi de 7 milioane de dolari pentru producatorii agricoli

Producatorii agricoli din Moldova vor putea obtine granturi investitionale pentru achizitionarea echipamentului tehnologic si a utilajului destinat infrastructurii post-recoltare in horticultura.

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani. Presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde.

Citi va plati 1,2 miliarde dolari pentru solutionarea amiabila a unor litigii

Citigroup Inc a declarat ca va plati 1,12 miliarde de dolari, bani gheata, pentru a solutiona amiabil cazuri privind valori mobiliare si alte litigii, suportand o cheltuiala de 100 de milioane de dolari in primul trimestru, potrivit Reuters.

Conditiile in care seful Goldman Sachs poate primi 6 milioane dolari

Goldman Sachs, una dintre cele mai influente banci de investitii de pe Wall Street, i-a oferit directorului general Lloyds Blankfein un bonus de 6 milioane de dolari in cash, care va fi platit peste trei ani daca firma va indeplini anumite criterii de.

Seful Goldman Sachs va primi 6 milioane dolari daca banca va indeplini anumite obiective

Goldman Sachs, una dintre cele mai influente banci de investitii de pe Wall Street, ii va oferi directorului general al bancii, Lloyd Blankfein, un bonus de 6 milioane de dolari, care va fi platit peste trei ani daca firma va indeplini anumite criterii de performanta, potrivit Bloomberg.

Rusia cere Ucrainei 11,4 mld. dolari pentru reducerile la gaze din ultimii ani

Presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde de dolari, echivalentul reducerii de pret la gazele naturale livrate in ultimii patru ani, relateaza AFP.

Rusia cere Ucrainei peste 11 miliarde dolari, pentru reducerile la gaze. Kievul refuza cresterea pretului la gaze

Update 14. 05 - Ucraina nu accepta noul pret la gaze naturale pe care vrea sa i-l impuna Rusia, de aproape 500 de dolari mia de metri cubi, a declarat sambata premierul ucrainean Arseni Iateniuk, informeaza AFP.

Rusia cere Ucrainei peste 11 MILIARDE de dolari, pentru reducerile la gaze. E o datorie

Presedintele companiei ruse Gazprom, Aleksei Miller, a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde de dolari, echivalentul reducerii de pret la gazele naturale livrate in ultimii patru ani,.

NEPI a atras 80 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI; simbol: NEP), investitor si dezvoltator pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea partiala a potentialelor oportunitati de achizitii si dezvoltari, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )