Libnet.ro
UNICEF

16:00

Citi va plati 1,2 miliarde dolari pentru solutionarea amiabila a unor litigii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Citi va plati 1,2 miliarde dolari pentru solutionarea amiabila a unor litigii

Citigroup Inc a declarat ca va plati 1,12 miliarde de dolari, bani gheata, pentru a solutiona amiabil cazuri privind valori mobiliare si alte litigii, suportand o cheltuiala de 100 de milioane de dolari in primul trimestru, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia cere Ucrainei peste 11 miliarde dolari, pentru reducerile la gaze. Kievul refuza cresterea pretului la gaze

Update 14. 05 - Ucraina nu accepta noul pret la gaze naturale pe care vrea sa i-l impuna Rusia, de aproape 500 de dolari mia de metri cubi, a declarat sambata premierul ucrainean Arseni Iateniuk, informeaza AFP.

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani. Presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde.

Rusia cere Ucrainei peste 11 MILIARDE de dolari, pentru reducerile la gaze. E o datorie

Presedintele companiei ruse Gazprom, Aleksei Miller, a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde de dolari, echivalentul reducerii de pret la gazele naturale livrate in ultimii patru ani,.

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani

Ucraina trebuie sa ramburseze Rusiei banii pentru reducerile de pret la gazele naturale in ultimii patru ani, primite in schimbul accesului in portul peninsulei Crimeea, insumand 11,4 miliarde de dolari, a declarat presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller. Rusia a anuntat anterior ca va cauta o modalitate prin care sa isi recupereze sumele de bani de la care a scutit Ucraina, odata ce regiunea Crimeea a fost anexata Federatiei.

Sun Pharmaceutical preia Ranbaxy pe 3,2 miliarde dolari

Sun Pharmaceutical Industries Ltd. din India va prelua, de la Daiichi Sankyo Co. din Japonia, rivalul sau local Ranbaxy Laboratories Ltd. , printr-un schimb de actiuni in valoare de 3,2 miliarde dolari.

1.000 miliarde euro pentru un plus de 0,2 puncte la inflatie

Banca Centrala Europeana BCE) ar trebui sa preia din piata obligatiuni de 1. 000 miliarde euro pentru a creste inflatia cu numai 0,2 puncte procentuale, daca va opta pentru masuri neortodoxe in incercarea de a preveni deflatia, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Roche plateste 450 milioane dolari pentru IQuum

Grupul farmaceutic elvetian Roche Holding AG a cumparat compania IQuum Inc. din SUA, consolidandu-si astfel operatiunile din sectorul de diagnostic molecular. Roche va plati 275 de milioane de dolari in avans catre actionarii societatii americane si pana la 175 milioane de dolari in etape, in functie de evolutia unor produse.

Rusia cere Ucrainei 11,4 mld. dolari pentru reducerile la gaze din ultimii ani

Presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde de dolari, echivalentul reducerii de pret la gazele naturale livrate in ultimii patru ani, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3051 seconds )