Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sun Pharmaceutical preia Ranbaxy pe 3,2 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sun Pharmaceutical preia Ranbaxy pe 3,2 miliarde dolari

Sun Pharmaceutical Industries Ltd. din India va prelua, de la Daiichi Sankyo Co. din Japonia, rivalul sau local Ranbaxy Laboratories Ltd. , printr-un schimb de actiuni in valoare de 3,2 miliarde dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Sun Pharmaceutical va achizitiona Ranbaxy pentru 4 miliarde de dolari

Compania indiana de produse farmaceutice Sun Pharmaceutical a anuntat achizitionarea rivalului Ranbaxy, intr-o afacere ce valoreaza 4 miliarde de dolari, informeaza Reuters.

Compania indiana Sun Pharmaceutical va prelua Ranbaxy Laboratories, care detine in Romania fabrica de medicamente Terapia Cluj-Napoca

Sun Pharmaceutical Industries, compania farmaceutica cu cea mai mare capitalizare de pe bursa din India, va prelua producatorul de medicamente Ranbaxy Laboratories, prezent si in Romania, printr-un schimb de actiuni in valoare de 3,2 miliarde de dolari, scrie Bloomberg.

Citi va plati 1,2 miliarde dolari pentru solutionarea amiabila a unor litigii

Citigroup Inc a declarat ca va plati 1,12 miliarde de dolari, bani gheata, pentru a solutiona amiabil cazuri privind valori mobiliare si alte litigii, suportand o cheltuiala de 100 de milioane de dolari in primul trimestru, potrivit Reuters.

Rusia cere Ucrainei peste 11 miliarde dolari, pentru reducerile la gaze. Kievul refuza cresterea pretului la gaze

Update 14. 05 - Ucraina nu accepta noul pret la gaze naturale pe care vrea sa i-l impuna Rusia, de aproape 500 de dolari mia de metri cubi, a declarat sambata premierul ucrainean Arseni Iateniuk, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )