Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani

Adevărul Adevărul,
Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani

Ucraina trebuie sa ramburseze Rusiei banii pentru reducerile de pret la gazele naturale in ultimii patru ani, primite in schimbul accesului in portul peninsulei Crimeea, insumand 11,4 miliarde de dolari, a declarat presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller. Rusia a anuntat anterior ca va cauta o modalitate prin care sa isi recupereze sumele de bani de la care a scutit Ucraina, odata ce regiunea Crimeea a fost anexata Federatiei. continuă pe Adevărul

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani

Rusia cere Ucrainei 11,4 miliarde de dolari pentru reducerile la gaze din ultimii patru ani. Presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde.

Rusia cere Ucrainei 11,4 mld. dolari pentru reducerile la gaze din ultimii ani

Presedintele companiei ruse Gazprom Aleksei Miller a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde de dolari, echivalentul reducerii de pret la gazele naturale livrate in ultimii patru ani, relateaza AFP.

Rusia cere Ucrainei peste 11 MILIARDE de dolari, pentru reducerile la gaze. E o datorie

Presedintele companiei ruse Gazprom, Aleksei Miller, a declarat sambata ca Ucraina are de rambursat suma de 11,4 miliarde de dolari, echivalentul reducerii de pret la gazele naturale livrate in ultimii patru ani,.

Rusia cere Ucrainei peste 11 miliarde dolari, pentru reducerile la gaze. Kievul refuza cresterea pretului la gaze

Update 14. 05 - Ucraina nu accepta noul pret la gaze naturale pe care vrea sa i-l impuna Rusia, de aproape 500 de dolari mia de metri cubi, a declarat sambata premierul ucrainean Arseni Iateniuk, informeaza AFP.

Apple cere daune de doua miliarde dolari de la Samsung, motivand ca grupul asiatic a copiat fara rusine inovatii aduse de iPhone

Un nou proces intre Apple si Samsung a inceput in SUA, la primele audieri compania americana solicitand despagubiri de doua miliarde dolari pentru cele cinci brevete de inventie care ar fi fost incalcate de Samsung. Coreenii au contraatacat, spunand ca si Apple a incalcat doua brevete si au fost prezentate e-mail-uri trimse in 2010 de Steve Jobs care declara razboi total sistemului Android fiindca Apple era in urma Google in cateva categorii.

Amenda-record de 5 miliarde dolari impotriva unei companii petroliere

Compania petroliera Anadarko Petroleum din Statele Unite ale Americii va plati 5,15 miliarde dolari, conform unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din SUA, pentru stingerea mai multor procese privind poluarea, aceasta fiind cea mai mare suma castigata de guvernul american intr-o astfel de speta, informeaza Financial Times.

9,6 milioane de dolari pentru seful Intel

9,6 milioane de dolari a castigat, in 2013, directorul general al Intel, Brian Krzanich. Cu toate acestea, salariul sau a fost in scadere cu 40% fata de anul anterior, cand a primit un bonus semnificativ in actiuni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Amenda record de 5 mld. de dolari pentru o companie petroliera din SUA

Anadarko Petroleum, companie petroliera din SUA, va plati o amenda record de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din Statele Unite pentru incheierea mai multor procese legate de poluare, fiind cea mai mare suma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )