Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un alt tigru a FUGIT de la gradina zoologica, din Georgia. Autoritatile, in alerta

România Liberă România Liberă,
Un alt tigru a FUGIT de la gradina zoologica, din Georgia. Autoritatile, in alerta

Autoritatile din Georgia cauta un alt tigru care a evadat de la o gradina zoologica, din cauza inundatiilor. continuă pe România Liberă

INUNDATII in Georgia: Un barbat a fost ucis de o felina evadata de la gradina zoologica din Tbilisi

Un animal scapat de la gradina zoologica din Tbilisi, pe fondul inundatiilor, a atacat doua persoane, dintre care una a murit, relateaza Daily Mirror in editia electronica de miercuri.

INUNDATII in Georgia. Animalele de la gradina zoologica din Capitala, in PERICOL

Directorul gradinii zoologice din Tbilisi le-a cerut fortelor de ordine mobilizate in capitala georgiana sa evite uciderea animalelor salbatice care au scapat din custile lor in urma inundatiilor si sunt libere pe strazile orasului.

INUNDATII in Georgia: Animalele disparute de la gradina zoologica, gasite moarte. Cum arata bilantul victimelor

Toti leii si tigrii care au disparut in urma inundatiilor grave care au distrus gradina zoologica din Georgia au fost gasiti morti.

Georgia: Un om a fost ucis de un tigru scapat de la gradina zoologica

Un tigru scapat de la gradina zoologica in timpul inundatiilor de weekendul trecut de la Tbilisi a ucis un om. Informatia a fost confirmata de autoritati care, cu o zi inainte, anuntau ca toate animalele au.

VIDEO Inundatii in Tbilisi: Cel putin 8 persoane au murit, mai multe animale au evadat de la gradina zoologica

Cel putin 8 persoane au decedat si numerosi oameni sunt dati disparuti in Tbilisi, capitala Georgiei, in urma unor inundatii generate de ploi abundente. Tigri, lei, un hipopotam si alte animale au evadat de la gradina zoologica din capitala georgiana, in urma inundatiilor care au distrus custile, determinand autoritatile sa avertizeze locuitorii sa ramana in casele lor, duminica, relateaza AP.

Sezonul Boa la Gradina Zoologica din Ostroveni

Administratorii Gradinii Zoologice din Ostroveni anunta ca printre exemplarele expuse in terarii se numara de foarte putin timp si trei pui de Boa. Celor care nu le plac reptilele li se recomanda sa viziteze zona in care sunt dispuse custile lupilor.

Inundatii in capitala Georgiei: Cel putin opt persoane au murit. Mai multi tigri, lei si ursi au evadat de la gradina zoologica

Cel putin opt persoane au muriot, iar mai multe sunt date disparute dupa inundatiile care au afectat in noaptea de sambata spre duminica capitala Georgiei, Tbilisi, informeaza AFP, citand autoritatile.

Bilantul INUNDATIILOR din Georgia: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 24 sunt disparute

Cel putin 12 persoane au murit si alte 24 sunt date disparute in urma inundatiilor din capitala georgiana Tbilisi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )