Libnet.ro
UNICEF

01:05

INUNDATII in Georgia. Animalele de la gradina zoologica din Capitala, in PERICOL

România Liberă România Liberă,
INUNDATII in Georgia. Animalele de la gradina zoologica din Capitala, in PERICOL

Directorul gradinii zoologice din Tbilisi le-a cerut fortelor de ordine mobilizate in capitala georgiana sa evite uciderea animalelor salbatice care au scapat din custile lor in urma inundatiilor si sunt libere pe strazile orasului. continuă pe România Liberă

VIDEO Inundatii in Tbilisi: Cel putin 8 persoane au murit, mai multe animale au evadat de la gradina zoologica

Cel putin 8 persoane au decedat si numerosi oameni sunt dati disparuti in Tbilisi, capitala Georgiei, in urma unor inundatii generate de ploi abundente. Tigri, lei, un hipopotam si alte animale au evadat de la gradina zoologica din capitala georgiana, in urma inundatiilor care au distrus custile, determinand autoritatile sa avertizeze locuitorii sa ramana in casele lor, duminica, relateaza AP.

Un hipopotam care se plimba relaxat pe strazile din Tbilisi, dupa inundatii, a fost invitat inapoi la gradina zoologica (VIDEO)

Tbilisi, capitala Georgiei, a fost lovita de inundatii puternice in noaptea de sambata spre duminica. 12 oameni au murit si 24 sunt dati disparuti. Mai multe locuinte au fost distruse, multe masini au fost.

Zi de doliu in Georgia, dupa ce 12 oameni au murit si alti 24 sunt dati disparuti in urma inundatiilor catastrofale din capitala Tbilisi

Premierul georgian si-a aratat sprijinul pentru familiile celor care si-au pierdut viata in inundatii catastrofale din capitala Tbilisi si a anuntat zi de doliu national. Inundatiile au provocat moartea a 12.

Stegarul Dac din Capitala, internat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia

Celebrul protestatar cu steag, supranumit Stegarul Dac, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia. Devenit celebru prin participarea la aproape toate protestele din Capitala, Cezar Avramuta a fost.

Consulatul Tunisiei din capitala Libiei, atacat de militanti islamisti: Zece functionari au fost rapiti

Militanti islamisti au atacat, vineri, consulatul Tunisiei din capitala Libiei, rapind zece functionari, anunta Ministerul tunisian de Externe, potrivit Reuters. Este vorba de un atac clar asupra suveranitatii.

ATAC islamist la consulatul Tunisiei din capitala Libiei

Militanti islamisti au atacat, vineri, consulatul Tunisiei din capitala Libiei si au rapit zece functionari, anunta Ministerul tunisian de Externe.

Inundatii in capitala Georgiei: Cel putin opt persoane au murit. Mai multi tigri, lei si ursi au evadat de la gradina zoologica

Cel putin opt persoane au muriot, iar mai multe sunt date disparute dupa inundatiile care au afectat in noaptea de sambata spre duminica capitala Georgiei, Tbilisi, informeaza AFP, citand autoritatile.

FOTO VIDEO Rasfat pentru animalele de la Zoo Craiova, in plina calnicula: au un strand unde sa se racoreasca

Animalele de la Gradina Zoologica din Craiova sunt mai rasfatate ca oricand. Necuvantatoarele se racoresc pe canicula in strandul amenajat in cusca.

FOTO. Imagini APOCALIPTICE din capitala Georgiei, dupa inundatii

Dupa ce capitala Georgiei a fost lovita de inundatii care s-au soldat cu moartea a 12 persoane, strazile din Tbilisi par desprinse dintr-un film post-apocaliptic.

Cartierul Primaverii ramane zona din Capitala cu cele mai mari preturi la locuinte: La polul opus se afla zone precum Ferentari, Giurgiului sau Ghencea

Daca vreti sa va cumparati o locuinta in Capitala, aveti bugetul, dar nu stiti in ce zona va permiteti o achizitie, cel mai bine ar fi sa aflati, pentru inceput, pretul mediu la vanzare, pe metru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )