Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alte 74 de trupuri neinsufletite dupa prabusirea avionului malaysian au fost aduse in Olanda

B1 B1,
Alte 74 de trupuri neinsufletite dupa prabusirea avionului malaysian au fost aduse in Olanda

Alte doua avioane care transporta cadavre ale victimelor avionului malaysian prabusit in Ucraina au aterizat joi in Olanda, la o zi dupa aducerea primelor corpuri, informeaza AFP. Cele doua avioane militare,. continuă pe B1

Alte 74 de persoane decedate dupa prabusirea avionului malaysian au fost aduse joi in Olanda

Doua avioane transportand cadavre ale victimelor avionului malaysian prabusit in Ucraina au aterizat joi in Olanda, la o zi dupa aducerea primelor corpuri, conform imaginilor difuzate de Televiziunea olandeza,.

Pretul graului a decolat dupa prabusirea avionului malaezian

Pretul contractelor futures pe grau cu livrare in septembrie, tranzactionate la Bursa de la Chicago, a crescut cu 2,4% joi, in urma declaratiilor oficialilor ucrainieni conform carora rebelii ar fi doborat un avion de pasageri malaezian, care avea la bord 298 de persoane in Ucraina, potrivit Bloomberg.

Premierul Olandei, Mark Rutte: Trenul care transporta victimele avionului malaysian va ajunge marti la Harkov

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anunta luni seara ca trenul care transporta victimele avionului malaysian prabusit in estul Ucrainei va ajunge cel mai probabil luni dimineata in orasul Harkov, dupa ce va trece prin zone care se afla sub controlul insurgentilor prorusi, informeaza de AFP.

Cadavrele victimelor avionului malaysian vor fi predate Olandei, anunta premierul Mohd Najib Tun Razak

Cadavrele victimelor prabusirii avionului malaysian in estul Ucrainei vor fi predate Olandei, anunta premierul Malaysiei, Mohd Najib Tun Razak, informeaza MEDIAFAX. Mohd Najib Tun Razak a.

Avioanele care transporta cadavre ale victimelor avionului malaysian au aterizat in Olanda

Cele doua avioane care transporta cadavre ale victimelor cursei MH17, prabusita pe 17 iulie in estul Ucrainei, au aterizat miercuri dupa-amiaza la Eindhoven, in sudul Olandei. Unul dintre avioane transporta 16.

Premierul australian suspecteaza ca multe cadavre au ramas la locul prabusirii avionului malaysian

Premierul australian a declarat miercuri ca este posibil ca multe cadavre sa fie in continuare la locul prabusirii avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines in estul Ucrainei, in aer liber. Este.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )