Libnet.ro
UNICEF

15:00

Avioanele care transporta cadavre ale victimelor avionului malaysian au aterizat in Olanda

B1 B1,
Avioanele care transporta cadavre ale victimelor avionului malaysian au aterizat in Olanda

Cele doua avioane care transporta cadavre ale victimelor cursei MH17, prabusita pe 17 iulie in estul Ucrainei, au aterizat miercuri dupa-amiaza la Eindhoven, in sudul Olandei. Unul dintre avioane transporta 16. continuă pe B1

O echipa de anchetatori olandezi a examinat la Torez cadavre ale victimelor zborului MH17

O echipa de anchetatori olandezi a examinat, luni, cadavre ale victimelor zborului MH17 depuse la bordul unui tren, la Torez, in Ucraina, in apropiere de locul catastrofei, relateaza AFP. Cu fata acopeira de.

Cadavrele victimelor avionului malaysian vor fi predate Olandei, anunta premierul Mohd Najib Tun Razak

Cadavrele victimelor prabusirii avionului malaysian in estul Ucrainei vor fi predate Olandei, anunta premierul Malaysiei, Mohd Najib Tun Razak, informeaza MEDIAFAX. Mohd Najib Tun Razak a.

OSCE: cel putin 169 de corpuri ale victimelor avionului, plasate intr-un tren frigorific

Cel putin 169 de cadavre ale victimelor avionului prabusit in estul Ucrainei au fost urcate la bordul unor vagoane frigorifice, in asteptarea expertilor internationali, anunta Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, citata de AFP.

Anchetatorii olandezi au examinat cadavre ale victimelor zborului MH17 in gara de la Torez

O echipa de anchetatori olandezi a examinat, luni, ramasitele pamantesti ale victimelor zborului MH17 depuse in vagoanele unui tren, in statia Torez, din Ucraina, in apropiere de locul catastrofei, intr-o.

Anchetatori olandezi au examinat cadavre ale victimelor zborului MH17 in gara de la Torez

O echipa de anchetatori olandezi a examinat luni cadavre ale victimelor zborului MH17 depuse la bordul unui tren, la Torez, in Ucraina, in apropiere de locul catastrofei, intr-o zona aflata sub controlul rebelilor, a constatat un jurnalist AFP.

Premierul Olandei, Mark Rutte: Trenul care transporta victimele avionului malaysian va ajunge marti la Harkov

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anunta luni seara ca trenul care transporta victimele avionului malaysian prabusit in estul Ucrainei va ajunge cel mai probabil luni dimineata in orasul Harkov, dupa ce va trece prin zone care se afla sub controlul insurgentilor prorusi, informeaza de AFP.

Trenul care transporta cadavrele victimelor zborului MH17 a ajuns la Harkov, unde corpurile vor fi examinate

Trenul frigorific care transporta cadavrele victimelor avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, joi, a ajuns marti in Harkov, oras controlat de Guvernul de la Kiev, unde corpurile urmeaza sa fie examinate, relateaza AFP.

Rebelii prorusi cer ARMISTITIU la locul prabusirii avionului malaysian

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol mediatic la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate. Ora 10. 50 Un punct de control al armatei ucrainene a fost tinta unui atentat sinucigas in noaptea de luni spre marti, a declarat pentru un post de televiziune un purtator de cuvant pentru operatiunea anti-terorista impotriva separatistilor prorusi din estul Ucrainei, conform Reuters. Ora 10. 30 Cativa oameni protesteaza in fata Ambasadei Rusiei la Kuala Lumpur, conform The GuradianOra 8. 30 Rebelii prorusi au postat pe Twitter imagini ale documentelor semnate cu reprezentantii Malaeziei.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )