Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alte patru curse Tarom au fost anulate marti, iar trei au inregistrat intarzieri, din cauza protestelor angajatilor

Adevărul Adevărul,
Alte patru curse Tarom au fost anulate marti, iar trei au inregistrat intarzieri, din cauza protestelor angajatilor

Patru curse au fost anulate astazi, iar alte trei au inregistrat intarzieri, din cauza lipsei de personal de zbor, a anuntat, intr-un comunicat, Tarom, scrie Agerpres. ro. continuă pe Adevărul

Protest spontan la Tarom: Doua curse au fost anulate

Doua curse ale Tarom au fost anulate, marti dimineata, dupa ce angajatii companiei au pornit un protest spontan, relateaza B1 TV. in cea de a doua zi de proteste, cursele spre Iasi si Chisinau au ramas la.

Protest spontan ale echipajelor Tarom: Mai multe curse au fost anulate

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, relateaza B1 TV. Pana acum, au fost anulate cursele Tarom din Bu.

Protest spontan la Tarom: trei curse interne au fost anulate in urma unei greve a pilotilor

Trei zboruri interne operate de TAROM au fost anulate, luni, in urma unei greve spontane a pilotilor si copilotilor, declansata duminica, a declarat, Georgeta Dinu, directorul de comunicare al companiei, transmite Agerpres. ro.

UPDATE. VIDEO. Cinci curse, dintre care trei internationale, au fost anulate din cauza unui protest spontan la Tarom. Alte curse au intarzieri de cateva ore

Cinci curse au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

Piloti in greva, haos in aeroporturi. Zborurile interne au intarzieri sau au fost anulate

Patru curse Tarom, programate pentru astazi, au intarzieri sau sunt anulate. Cu o zi in urma, alte 11 zboruri interne nu au mai decolat din cauza grevei pilotilor. Oamenii sunt nemultumiti de salariile mici si de.

UPDATE. VIDEO. Patru curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Doua curse catre Iasi si Chisinau au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

Mai multe curse Tarom, anulate din cauza unor proteste ale echipajelor

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, au declarat pentru Mediafax reprezentantii companiei.

Vaslui: Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat, marti, cu masina pe un drum judetean din Vaslui, din cauza neatentiei in conducere a soferului, una dintre victime, o tanara de 29 de ani, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Iasi.

Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia

Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia. Cei patru romani au fost transportati de urgenta la spital si doar unul dintre ei este ranit grav. Autoritatile au.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )