Libnet.ro
UNICEF

00:08

Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia

Antena3 Antena3,
Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia

Patru romani au fost raniti in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Italia. Cei patru romani au fost transportati de urgenta la spital si doar unul dintre ei este ranit grav. Autoritatile au. continuă pe Antena3

Un mort si doi raniti intr-un accident rutier in localitatea Bradesti. Bolidul de lux a fost distrus aproape in totalitate

Un barbat in varsta de 36 de ani si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova, in urma unui accident de circulatie petrecut joi noapte, in localitatea Bradesti.

FOTO Cum se vede un exercitiu privind simularea unui accident rutier cu 14 victime de la inaltime

Un exercitiu privind gestionarea unei situatii de urgenta generata de producerea unui accident rutier cu victime a avut loc joi, 11 septembrie, pe un bulevard din Alba Iulia. Au fost implicate patru autoturisme, iar 14 persoane au fost ranite, dintre care cinci au necesitat descarcerarea, un pasager a decedat si un copil a suferit leziuni.

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe A1

Circulatia pe autostrada A1 este blocata temporar, joi dupa-amiaza, din cauza unui accident in care o persoana a fost ranita, dupa ce autoutilitara pe care aceasta o conducea s-a ciocnit cu un autovehicul pentru.

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, la Londra: A fost in mod evident un incident socant

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se.

Patru tineri din Salaj au ars de vii, captivi in masina, in urma unui acccident

Patru prieteni din Salaj au ars de vii, captivi in aceeasi masina, dupa un accident ingrozitor. Tinerii erau in drum spre casa. Soferul care si-a condus prietenii la moarte, un baiat de 24 de ani, a intrat cu.

Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Un microbuz a fost lovit de o betoniera.

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de descarcerare.

Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Un microbuz a fost lovit de o betoniera

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de descarcerare.

UPDATE Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Noua dintre ele au ajuns la spital. Starea lor este stabila

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. Din cele unsprezece victime, doua au primit ingrijiri la fata locului, celelalte noua fiind duse la spital pentru investigatii. Starea lor de sanatate este stabila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )