Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, la Londra: A fost in mod evident un incident socant

Antena3 Antena3,
Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, la Londra: A fost in mod evident un incident socant

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se. continuă pe Antena3

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier in drum spre un eveniment

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi. Accidentul a avut loc in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament.

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier, la Londra

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra, relateaza dailymail. co. uk.

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier, la Londra

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, informeaza Mediafax.

VIDEO. Londra: Printul Harry, implicat intr-un accident rutier

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi.

Fotbalul romanesc, in doliu. Un fost jucator si antrenor a murit la 43 de ani, intr-un accident rutier

Calin Zanc 43), cunoscut pentru evolutiile la Universitatea Cluj, Sportul Studentesc sau Poli Timisoara, a murit in urma unui accident rutier, petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Cluj.

Calin Zanc, fost fotbalist din Liga I, a decedat la 43 de ani intr-un accident rutier

Fostul fotbalist Calin Zanc, in varsta de 43 de ani, a decedat in urma unui accident rutier care a avut loc comuna Jichisu de Jos, judetul Cluj. El a adunat peste 200 de meciuri in Liga I, unde a evoluat la mai multe echipe printre care si Universitatea Cluj.

Fostul fotbalist Calin Zanc a murit la 43 de ani, intr-un accident rutier petrecut in judetul Cluj

Fostul fotbalist al echipelor U Cluj, FC National, Sportul Studentesc, Rocar si Poli Timisoara, Calin Zanc, a murit in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri. Accidentul s-a.

Un mort si doi raniti intr-un accident rutier in localitatea Bradesti. Bolidul de lux a fost distrus aproape in totalitate

Un barbat in varsta de 36 de ani si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova, in urma unui accident de circulatie petrecut joi noapte, in localitatea Bradesti.

Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Un microbuz a fost lovit de o betoniera

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de descarcerare.

UPDATE Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Noua dintre ele au ajuns la spital. Starea lor este stabila

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. Din cele unsprezece victime, doua au primit ingrijiri la fata locului, celelalte noua fiind duse la spital pentru investigatii. Starea lor de sanatate este stabila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )