Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Londra: Printul Harry, implicat intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Londra: Printul Harry, implicat intr-un accident rutier

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi. continuă pe România Liberă

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier, la Londra

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra, relateaza dailymail. co. uk.

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier, la Londra

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, informeaza Mediafax.

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier in drum spre un eveniment

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi. Accidentul a avut loc in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament.

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, la Londra: A fost in mod evident un incident socant

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se.

Fostul consilier prezidential Daniel Funeriu, implicat intr-un scandal cu interlopii

Fostul consilier prezidential Daniel Funeriu a fost implicat intr-o altercatie cu un interlop, intr-un club din Timisoara. Dupa ce l-a insotit pe presedintele Traian Basescu in vizita de la.

Profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, mort intr-un accident produs in Constanta

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident produs pe DN 3, in judetul Constanta, dupa ce cadrul didactic aflat la volanul unui.

Profesor universitar, mort intr-un accident la iesirea din Constanta. Alte patru persoane au fost ranite

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, cetatean german, a murit miercuri dupa amiaza intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Constanta. El a vrut sa intoarca pe linia continua si a fost lovit de o alta masina care circula regulamentar.

Accident in coloana oficiala a Printului Harry al Marii Britanii (VIDEO)

Printul Harry al Marii Britanii a fost implicat intr-un accident de circulatie spectaculos la Londra. Unul dintre motociclistii din coloana oficiala a printului s-a ciocnit frontal cu un taxi si a fost proiectat.

Un mort si doi raniti intr-un accident rutier in localitatea Bradesti. Bolidul de lux a fost distrus aproape in totalitate

Un barbat in varsta de 36 de ani si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova, in urma unui accident de circulatie petrecut joi noapte, in localitatea Bradesti.

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe A1

Circulatia pe autostrada A1 este blocata temporar, joi dupa-amiaza, din cauza unui accident in care o persoana a fost ranita, dupa ce autoutilitara pe care aceasta o conducea s-a ciocnit cu un autovehicul pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )