Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alunecarea de teren din SUA, confundata de seismografe cu un CUTREMUR. 24 de oameni sunt MORTI, iar 176 sunt inca disparuti

Antena3 Antena3,
Alunecarea de teren din SUA, confundata de seismografe cu un CUTREMUR. 24 de oameni sunt MORTI, iar 176 sunt inca disparuti

Echipele de cautare au scos la lumina doua corpuri neinsufletite si au localizat alte opt, la locul alunecarii de teren din statul american Washington. Bilantul dezastrului a ajuns, astfel, la 24 de morti. continuă pe Antena3

Opt morti si 108 disparuti, in urma unei alunecari de teren in SUA.

Cel putin opt oameni au murit, iar 108 raman sunt disparuti, in urma alunecarii de teren din statul Washington, anunta autoritatile regionale, citate de AFP, conform Mediafax. Alunecarea de teren a avut loc intr-o zona rurala, in apropierea oraselului Oso, la aproximativ 90 de kilometri nord de Seattle. Bilantul comunicat anterior era de opt morti si 18 disparuti. Citeste si: Alunecare de teren in Brazilia: 6 morti Localnicii fusesera avertizati de autoritati despre posibilitatea producerii .

SUA: Peste 100 de oameni raman disparuti in urma alunecarii de teren din statul Washington

Cel putin opt oameni au murit, iar 108 raman disparuti in urma masivei alunecari de teren produsa in statul american Washington. Alunecarea de teren a avut loc intr-o zona rurala, in apropierea oraselului.

Bilantul alunecarii de teren din statul Washington a ajuns la un numar ingrijorator de morti si disparuti

Cel putin opt persoane au murit si alte 18 sunt date disparute dupa o alunecare de teren gigantica produsa in statul Washington nord-vest), potrivit unui ultim bilant publicat in noaptea de duminica spre luni.

Bursele din SUA si Canada au deschis in scadere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Ucraina pregateste exercitii cu participarea unor militari din SUA, Polonia, Romania si Republica Moldova

Ucraina ar urma sa organizeze in 2014 o serie de exercitii cu participarea militarilor din SUA, Polonia, Romania si R. Moldova, potrivit unui proiect de lege depus miercuri in Parlament de presedintele interimar.

Bilant ingrijorator in urma alunecarilor de teren din Washington: 14 morti si 176 de disparuti

Cel putin 14 persoane au murit si alte 176 sunt date disparute dupa alunecarea de teren gigantica, produsa in statul Washington nord-vest), potrivit unui ultim bilant publicat luni seara de autoritatile.

CNN: 14 morti si 176 de disparuti, bilantul alunecarilor de teren din statul Washington

Cel putin 14 persoane au murit si alte 176 sunt date disparute dupa alunecarea de teren gigantica, produsa in statul Washington nord-vest), potrivit unui ultim bilant publicat luni seara de autoritatile locale, citate de CNN si date publicitatii.

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Perchezitii la falsificatorii de carduri. Printre victime, clienti din SUA. Prejudicul: 2.000. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand .

O femeie din SUA a fost declarata nevinovata dupa 32 de ani de inchisoare

O femeie de 74 de ani, inchisa timp de 32 de ani pentru o crima pe care nu a comis-o, a fost eliberata in cele din urma datorita perseverentei unui grup de studenti la drept, informeaza agentia de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )