Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la falsificatorii de carduri. Printre victime, clienti din SUA. Prejudicul: 2.000. ...

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la falsificatorii de carduri. Printre victime, clienti din SUA. Prejudicul: 2.000. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand . continuă pe România Liberă

Perchezitii in Bucuresti si trei judete din tara intr-un caz de phishing. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand .

Ucraina pregateste exercitii cu participarea unor militari din SUA, Polonia, Romania si Republica Moldova

Ucraina ar urma sa organizeze in 2014 o serie de exercitii cu participarea militarilor din SUA, Polonia, Romania si R. Moldova, potrivit unui proiect de lege depus miercuri in Parlament de presedintele interimar.

Perchezitii, in Prahova, la o retea de infractori informatici. Conturi din SUA, golite de 2 milioane de dolari

O retea specializata in infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica care actiona predilect asupra unor conturi din SUA a fost destructurata miercuri de politisti, dupa noua perchezitii in Ploiesti, Constanta, Sibiu si Bucuresti. Prejudiciul este de 2 milioane de dolari, iar politistii romani au colaborat cu Secret Service.

Evolutiile din SUA aduc avans pe bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce SUA au anuntat date peste asteptari privind increderea consumatorilor si piata imobiliara.

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

O femeie din SUA a fost declarata nevinovata dupa 32 de ani de inchisoare

O femeie de 74 de ani, inchisa timp de 32 de ani pentru o crima pe care nu a comis-o, a fost eliberata in cele din urma datorita perseverentei unui grup de studenti la drept, informeaza agentia de presa.

Alunecarea de teren din SUA, confundata de seismografe cu un CUTREMUR. 24 de oameni sunt MORTI, iar 176 sunt inca disparuti

Echipele de cautare au scos la lumina doua corpuri neinsufletite si au localizat alte opt, la locul alunecarii de teren din statul american Washington. Bilantul dezastrului a ajuns, astfel, la 24 de morti.

Speculatorii, cu ochii pe datele din SUA pentru a-si contura strategiile

La Sibex, speculatorii au actionat cu prudenta in prima jumatate din cea de-a doua sedinta a saptamanii, dupa ce luni volumul a fost unul bun, cu peste 2300 de contracte.

Bursele din SUA si Canada au deschis in scadere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )