Libnet.ro
UNICEF

01:05

Speculatorii, cu ochii pe datele din SUA pentru a-si contura strategiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Speculatorii, cu ochii pe datele din SUA pentru a-si contura strategiile

La Sibex, speculatorii au actionat cu prudenta in prima jumatate din cea de-a doua sedinta a saptamanii, dupa ce luni volumul a fost unul bun, cu peste 2300 de contracte. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina pregateste exercitii cu participarea unor militari din SUA, Polonia, Romania si Republica Moldova

Ucraina ar urma sa organizeze in 2014 o serie de exercitii cu participarea militarilor din SUA, Polonia, Romania si R. Moldova, potrivit unui proiect de lege depus miercuri in Parlament de presedintele interimar.

Surse: Victor Ciorbea va demisiona din Senat pentru o functie in cadrul ASF

Victor Ciorbea va renunta la functia de senator, urmand sa isi dea demisia din PNL pentru o functie de membru in cadrul Asociatiei pentru Supravegherea Financiara, potrivit unor surse citate de B1 TV. Surse din.

Maria Grapini a demisionat din Parlament pentru a candida la PE

Deputatul PC Maria Grapini si-a anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din Parlament, pentru a candida la alegerile europarlamentare. Grapini a spus ca isi depune demisia datorita participarii pe.

EBA nu mai candideaza din grija pentru PMP.

Elena Basescu a plecat din PDL pentru a se alatura Partidului Miscarea Populara, dar nu va mai candida pentru un nou mandat de eurodeputat. Anuntul a venit ieri in contextul in care PMP ii oferise fiicei presedintelui locul al doilea pe lista de candidati, loc eligibil. La cateva ore dupa ce si-a dat demisia din PDL, Elena Basescu a aparut in conferinta de presa, alaturi de presedintele PMP, Eugen Tomac, si de Elena Udrea, pentru a anunta ca nu candideaza in alegerile pentru Parlamentul .

China cere lamuriri clare din partea SUA pentru scandalul NSA Huawei

Tensiunile cu Rusia se pare ca nu sunt suficiente pentru Statele Unite ale Americii. Din cauza unui scandal NSA Huawei, China incepe sa fie agresiva. in trecut, companii chinezesti destul de puternice, precum Huawei si ZTE, au avut foarte mult de pierdut in Statele Unite, sub forma de contracte, din cauza asocierii lor implicite cu China. Fara nici un fundament sau dovada reala, s-a considerat ca, prin intermediul gadget-urilor celor doua companii, guvernul Chinez face spionaj la scara industriala.

Perchezitii la falsificatorii de carduri. Printre victime, clienti din SUA. Prejudicul: 2.000. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand .

O femeie din SUA a fost declarata nevinovata dupa 32 de ani de inchisoare

O femeie de 74 de ani, inchisa timp de 32 de ani pentru o crima pe care nu a comis-o, a fost eliberata in cele din urma datorita perseverentei unui grup de studenti la drept, informeaza agentia de presa.

Evolutiile din SUA aduc avans pe bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce SUA au anuntat date peste asteptari privind increderea consumatorilor si piata imobiliara.

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Alunecarea de teren din SUA, confundata de seismografe cu un CUTREMUR. 24 de oameni sunt MORTI, iar 176 sunt inca disparuti

Echipele de cautare au scos la lumina doua corpuri neinsufletite si au localizat alte opt, la locul alunecarii de teren din statul american Washington. Bilantul dezastrului a ajuns, astfel, la 24 de morti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )