Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii in Bucuresti si trei judete din tara intr-un caz de phishing. ...

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in Bucuresti si trei judete din tara intr-un caz de phishing. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand . continuă pe România Liberă

Cod galben de vant in noua judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni seara, avertizari cod galben de vant valabile pentru noua judete din tara. La rafala, intensificarile de vant vor depasi izolat 70 de kilometri pe ora, iar la munte vor depasi chiar si 90 de kilometri pe ora. Citeste mai mult: adev. ro/n2oncy.

Rusia se asteapta ca 70 de miliarde de dolari sa plece din tara, in trei luni.

Rusia se asteapta ca investitorii sa scoata din tara bani si bunuri in valoare de peste 70 de miliarde de dolari, in urmatoarele trei luni ale anului, anunta BBC. Acesta este semnul ca investitorii sunt nervosi din cauza sanctiunilor impuse Rusiei din cauza situatiei din Ucraina. Andrei Klepach, secretar de stat in Ministerul Economiei de la Moscova a avertizat asupra riscului stagnarii cresterii economice si a cresterii inflatiei. Acesta a declarat ca se asteapta la in primul semestru sa se .

Vor mai intra doua-trei nume mari pe piata de retail din tara noastra, in urmatorii ani

Andrei Bojita, directorul companiei Romanian Business Consult RBC), ne-a oferit un interviu in care a abordat probleme cu care se confrunta piata de retail din tara noastra, precum si societatea pe care o conduce.

Moscova asteapta ca 100 de miliarde de dolari sa plece din tara, in 2014. ...

Iesirile de capital din Rusia ar putea atinge 100 de miliarde de dolari in 2014, a declarat miercuri Andrey Belousov, consilierul lui Vladimir Putin si fost ministru al Dezvoltarii Economice, anunta RIA Novosti. Cred ca sumele se vor situa in jur de 60-80 de miliarde de dolari, dar tinand cont de interventia Bancii Centrale, acestea ar putea ajunge la 100 de miliarde de dolari, a declarat Belousov. Conform Bancii Nationale a Rusiei, capitalul net care a iesit din tara a crescut de la 54,6 .

Trei politisti din Timis, raniti intr-un accident rutier.

Trei politisti de la postul din localitatea timiseana Ghilad au fost raniti, miercuri, dupa ce soferul autoutilitarei in care se aflau a pierdut controlul volanulu, iar masina a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit cu o alta masina care circula regulamentar. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ionut Bocancea, a declarat ca accidentul rutier s-a produs pe DN 59, care face legatura intre Timisoara de Moravita, informeaza Mediafax. Cei trei colegi ai nostri se deplasau spre .

BVB aduna greii din piata intr-un grup de lucru care sa elimine problemele bursei

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a lansat www. RoCapMarketModern. ro - website-ul oficial pentru reforma pietei de capital. BVB a format si grupul de lucru Great Barriers Shift, din care fac parte nume importante din piata financiara.

Trei elevi din Galati, bolnavi de TBC.

Trei elevi de la Liceul Economic Virgil Madgearu din Galati au fost depistati cu tuberculoza, informeaza Agerpres. Potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica DSP) Galati, este vorba despre trei elevi, doi de clasa a XI-a si unul de clasa a XII-a, depistati cu boala de plamani. Ei au fost internati in spital. Citeste si: Alerta de TBC in patru scoli din Gorj Totusi, dintre cele trei cazuri, rezultatele de laborator au indicat ca doar unul prezinta imbolnavire cu bacilul KochBK) .

Venezuela. Trei generali din fortele aeriene pregateau o lovitura de stat

Trei generali ai fortelor aeriene din Venezuela au fost arestati la ordinul direct al presedintelui Nicolas Maduro foto). Potrivit liderului de la Caracas, militarii de rang inalt puneau la cale o lovitura de stat.

Consultatii stomatologice si detartraje gratuite in 400 de cabinete din tara.

Peste 400 de cabinete medicale din toata tara vor oferi anul acesta consultatii stomatologice gratuite romanilor in cadrul campaniei Zambeste Romania. Campania, aflata la a treia editie, apare in contextul statisticilor alarmante cu privire la sanatatea orala in randul populatiei din Romania. Aproape 80% dintre romani sufera de carii, placa bacteriana, tartru, probleme gingivale sau alte afectiuni dentare din cauza igienei precare. Cu toate acestea, romanii nu merg la medicul stomatolog: 28% .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2436 seconds )