Libnet.ro
UNICEF

08:00

Moscova asteapta ca 100 de miliarde de dolari sa plece din tara, in 2014. ...

România Liberă România Liberă,
Moscova asteapta ca 100 de miliarde de dolari sa plece din tara, in 2014. ...

Iesirile de capital din Rusia ar putea atinge 100 de miliarde de dolari in 2014, a declarat miercuri Andrey Belousov, consilierul lui Vladimir Putin si fost ministru al Dezvoltarii Economice, anunta RIA Novosti. Cred ca sumele se vor situa in jur de 60-80 de miliarde de dolari, dar tinand cont de interventia Bancii Centrale, acestea ar putea ajunge la 100 de miliarde de dolari, a declarat Belousov. Conform Bancii Nationale a Rusiei, capitalul net care a iesit din tara a crescut de la 54,6 . continuă pe România Liberă

Rusia se asteapta ca 70 de miliarde de dolari sa plece din tara, in trei luni.

Rusia se asteapta ca investitorii sa scoata din tara bani si bunuri in valoare de peste 70 de miliarde de dolari, in urmatoarele trei luni ale anului, anunta BBC. Acesta este semnul ca investitorii sunt nervosi din cauza sanctiunilor impuse Rusiei din cauza situatiei din Ucraina. Andrei Klepach, secretar de stat in Ministerul Economiei de la Moscova a avertizat asupra riscului stagnarii cresterii economice si a cresterii inflatiei. Acesta a declarat ca se asteapta la in primul semestru sa se .

70 miliarde dolari au parasit tara lui Putin.

Rusia, suspendata luni din clubul G8, se confrunta cu o fuga masiva de capital, banca centrala face eforturi pentru sustinerea rublei, oligarhii tremura de teama sanctiunilor. In fata crizei ucrainene, investitorii opteaza pentru repliere strategica, in mijlocul escaladei sanctiunilor Occidentului. Concret, iesirile de capital din Rusia au explodat dupa ce trupele lui Putin au intrat in Crimeea, atingand 70 miliarde dolari in acest prim trimestru. SUA au inghetat dolarii din Banca Rossia, a lui .

Putin, mai popular ca niciodata, dupa anexarea Crimeei.

Aproximativ 80 la suta dintre cetatenii rusi il sustin pe presedintele Vladimir Putin, a carui cota de popularitate este la un nivel-record, in contextul anexarii regiunii Crimeea, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Moscova asteapta ca 100 de miliarde de dolari sa plece din tara, in 2014. Banca Mondiala mizeza pe 150 de miliarde Optzeci la suta dintre cetatenii rusi intervievati sustin politicile presedintelui Vladimir Putin, conform unui sondaj efectuat de Centru Levada in .

Cei mai bogati oameni din lume au castigat peste 25 miliarde dolari

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au adaugat 25,6 miliarde dolari la averile lor insumate, dupa ce, saptamana aceasta, guvernul Statelor Unite ale Americii a adoptat sanctiuni impotriva unor miliardari rusi, potrivit Bloomberg. Cel mai castigat a fost Amancio Ortega 77 ani), cofondatorul Inditex, cel mai mare lant commercial de imbracaminte din lume. Spaniolul a castigat 2,8 miliarde de dolari, dupa ce veniturile companiei au crescut cu 2% in ultima luna.

Vor mai intra doua-trei nume mari pe piata de retail din tara noastra, in urmatorii ani

Andrei Bojita, directorul companiei Romanian Business Consult RBC), ne-a oferit un interviu in care a abordat probleme cu care se confrunta piata de retail din tara noastra, precum si societatea pe care o conduce.

Investitorii incep sa retraga active in valoare de miliarde de dolari din Rusia, pe fondul crizei din Ucraina

Federatia Rusa a anuntat ca se asteapta ca in primele trei luni ale acestui an investitorii sa retraga active in valoare de circa 70 de miliarde de dolari din tara, ca reactie la tensiunile din Ucraina, informeaza BBC.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete din tara intr-un caz de phishing. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand .

Retailerul de bricolaj Obi se pregateste sa plece din Romania - surse

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, au declarat agentiei Mediafax surse din piata de profil.

Consultatii stomatologice si detartraje gratuite in 400 de cabinete din tara.

Peste 400 de cabinete medicale din toata tara vor oferi anul acesta consultatii stomatologice gratuite romanilor in cadrul campaniei Zambeste Romania. Campania, aflata la a treia editie, apare in contextul statisticilor alarmante cu privire la sanatatea orala in randul populatiei din Romania. Aproape 80% dintre romani sufera de carii, placa bacteriana, tartru, probleme gingivale sau alte afectiuni dentare din cauza igienei precare. Cu toate acestea, romanii nu merg la medicul stomatolog: 28% .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )