Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trei elevi din Galati, bolnavi de TBC.

România Liberă România Liberă,
Trei elevi din Galati, bolnavi de TBC.

Trei elevi de la Liceul Economic Virgil Madgearu din Galati au fost depistati cu tuberculoza, informeaza Agerpres. Potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica DSP) Galati, este vorba despre trei elevi, doi de clasa a XI-a si unul de clasa a XII-a, depistati cu boala de plamani. Ei au fost internati in spital. Citeste si: Alerta de TBC in patru scoli din Gorj Totusi, dintre cele trei cazuri, rezultatele de laborator au indicat ca doar unul prezinta imbolnavire cu bacilul KochBK) . continuă pe România Liberă

O cincime din romanii bolnavi de TBC in forma grava se vindeca

Rata succesului in tratamentul tuberculozei multidrog-rezistenta TBC-MDR) in tara noastra este de 20%, mai scazuta chiar decat in tari sarace, precum Republica Democratica Congo, ne-a declarat Stefan Radut, vicepresedinte al Asociatiei pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza Multidrog-Rezistenta din Romania ASPTMR).

NEPI a luat 20 mil. euro de la Garanti pentru refinantarea mallului din Galati

Garanti Bank a acordat un credit de 20 mil. euro fondul de investitii imobiliare NEPI pentru refinantarea partiala a investitiei in mallul Shopping City Galati, deschis anul trecut.

Venezuela. Trei generali din fortele aeriene pregateau o lovitura de stat

Trei generali ai fortelor aeriene din Venezuela au fost arestati la ordinul direct al presedintelui Nicolas Maduro foto). Potrivit liderului de la Caracas, militarii de rang inalt puneau la cale o lovitura de stat.

Trei politisti din Timis, raniti intr-un accident rutier.

Trei politisti de la postul din localitatea timiseana Ghilad au fost raniti, miercuri, dupa ce soferul autoutilitarei in care se aflau a pierdut controlul volanulu, iar masina a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit cu o alta masina care circula regulamentar. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ionut Bocancea, a declarat ca accidentul rutier s-a produs pe DN 59, care face legatura intre Timisoara de Moravita, informeaza Mediafax. Cei trei colegi ai nostri se deplasau spre .

Perchezitii in Bucuresti si trei judete din tara intr-un caz de phishing. ...

Politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Ploiesti si procurorii DIICOT au facut, miercuri, 9 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale, specializate infractiuni informatice si cu instrumente de plata electronica. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 2. 000 de dolari. Sunt vizati membrii unei retele infractionale care, in perioada 2008 - 2012, au organizat initiat si coordonat de numitul B. D, din municipiul Constanta, utilizand .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )