Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Online Sport Online Sport,
Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Multi spun ca Simona Halep va fi impedicata de Maria Sharapova sa ia titlul la Roland Garros. Multi se mira de ce Serena Willams, Na Li sau Agnieszka Radwanska au fost eliminate. Va oferim explicatia noastra: Roland Garros nu este ce a fost, iar zgura pariziana este modificata. continuă pe Online Sport

Cinci motive pentru care Simona Halep poate castiga Roland Garros

Site-ul oficial WTA prezinta cinci motive pentru care jucatoarea Simona Halep poate castiga turneul de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul patru.

Calcule: Simona Halep ataca locul 3 WTA la Roland Garros

Va oferim in premiera calculele pentru Simona Halep la Roland Garros si anuntam ca ea poate urca pe locul 3 mondial la finalul turneului.

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep recunoaste: E presiune pe mine, sunt printre favorite acum. Cu cine va juca in turul 3 la Roland Garros

Dupa ce s-a calificat in turul 3 al turneului Roland Garros, Simona Halep simte o presiune tot mai mare care apasa pe umerii ei, avand in vedere ca principalele favorite au iesit deja din concurs.

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei.

Simona Halep defileaza la Roland Garros si merge in turul 3

Simona Halep s-a calificat joi seara in turul 3 16-imi de finala)de la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi, fara mari probleme, de britanica Heather Watson, 6-2 6-4. Pentru prima oara in cariera in turul 3 la Openul Frantei, Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 55 WTA). Vineri seara vom afla ora meciului de sambata.

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in turul II la Roland Garros

Simona Halep, locul 4 WTA, joaca impotriva lui Heather Watson, in turul II al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4, in turul II la Roland Garros!

Simona Halep, locul 4 WTA, a batut-o pe Heather Watson si s-a calificat in turul III al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Live Score: Rolland Garros- Simona Halep-Heather Watson, in turul doi

Simona Halep joaca azi cu Heather Watson pentru un loc in turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )