Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep recunoaste: E presiune pe mine, sunt printre favorite acum. Cu cine va juca in turul 3 la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Simona Halep recunoaste: E presiune pe mine, sunt printre favorite acum. Cu cine va juca in turul 3 la Roland Garros

Dupa ce s-a calificat in turul 3 al turneului Roland Garros, Simona Halep simte o presiune tot mai mare care apasa pe umerii ei, avand in vedere ca principalele favorite au iesit deja din concurs. continuă pe Adevărul

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei.

Simona Halep defileaza la Roland Garros si merge in turul 3

Simona Halep s-a calificat joi seara in turul 3 16-imi de finala)de la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi, fara mari probleme, de britanica Heather Watson, 6-2 6-4. Pentru prima oara in cariera in turul 3 la Openul Frantei, Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 55 WTA). Vineri seara vom afla ora meciului de sambata.

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in turul II la Roland Garros

Simona Halep, locul 4 WTA, joaca impotriva lui Heather Watson, in turul II al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4, in turul II la Roland Garros!

Simona Halep, locul 4 WTA, a batut-o pe Heather Watson si s-a calificat in turul III al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Live Score: Rolland Garros- Simona Halep-Heather Watson, in turul doi

Simona Halep joaca azi cu Heather Watson pentru un loc in turul trei al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, cap de serie 26, evolueaza joi in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros. Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe .

LIVE Simona Halep incepe cu dreptul la Roland Garros. Cirstea, victorie in decisiv cu Wozniak. Acum Hanescu vs. Monfils pe arena centrala

Simona Halep a deschis, astazi, ziua a 3-a la Roland Garros, si a jucat in chiar primul meci programat pe terenul central Philippe Chatrier contra rusoaicei Alysa Kleybanova, de la ora 12:00. A fost modul francezilor de a-si arata aprecierea pentru numarul 4 mondial. Alte doua jucatoare din Romania au evoluat martila Roland Garros. Vedeti mai jos scorurile finale. Intre timp Halep a aflat cu cine va juca in turul doi, meciul urmand a fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro joi dupa-amiaza. Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei la masculin, inchide ziua pe Central contra francezului Gael Monfils. Meciul este LIVE TEXT in aceasta pagina in jurul orei 17:00.

GAME cu GAME Simona Halep incepe cu dreptul la Roland Garros. Cirstea, victorie in decisiv cu Wozniak. Hanescu pierde cu Monfils pe arena centrala

Simona Halep a deschis, astazi, ziua a 3-a la Roland Garros, si a jucat in chiar primul meci programat pe terenul central Philippe Chatrier contra rusoaicei Alysa Kleybanova, de la ora 12:00. A fost modul francezilor de a-si arata aprecierea pentru numarul 4 mondial. Alte doua jucatoare din Romania au evoluat martila Roland Garros. Vedeti mai jos scorurile finale. Intre timp Halep a aflat cu cine va juca in turul doi, meciul urmand a fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro joi dupa-amiaza. Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei la masculin, a inchis ziua pe Central contra francezului Gael Monfils.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2467 seconds )