Libnet.ro
UNICEF

07:00

Amar General, fratele lui Bercea Mondial, saltat de politie

România Liberă România Liberă,
Amar General, fratele lui Bercea Mondial, saltat de politie

Vasile Anghel, Amar General, fratele lui Bercea Mondial este audiat de politie el fiind prins in urma unor perchezitii pe raza judetelor Olt si Dolj. Amar General este acuzat de afaceri ilegale cu primarii. continuă pe România Liberă

UPDATE. Amar General, fratele lui Bercea Mondial, RETINUT de politie

Vasile Anghel, Amar General, fratele lui Bercea Mondial este audiat de politie el fiind prins in urma unor perchezitii pe raza judetelor Olt si Dolj. Amar General este acuzat de afaceri ilegale cu primarii.

Fratele lui Bercea Mondial, retinut pentru 24 de ore: Este acuzat de contracte paguboase cu o primarie

UPDATE 18:53 Fratele lui Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie. Vasile Anghel, cunoscut sub numele de Amar General, este audiat, marti, la sediul IPJDolj, fiind acuzat .

Fratele lui Bercea Mondial, audiat la IPJ Dolj: Este acuzat de contracte paguboase cu o primarie

Vasile Anghel, cunoscut sub numele de Amar General, este audiat, marti, la sediul IPJDolj, fiind acuzat de contracte paguboase cu primaria comunei Daneti, relateaza B1 TV. Fratele luiBercea Mondial a.

Fratele lui Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore

Fratele interlopului Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat fals intelectual si uz de fals. Vasile Anghel va fi prezentat maine in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Interceptari in dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Avocatul Abraham a promis ca va scoate si banii

Realitatea TV a prezentat vineri seara noi interceptari din dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu. Potrivit postului TV, o interceptare telefonica aflata in dosar arata ca Izaura Anghel i-a spus tatalui sau, Bercea Mondial, ca avocatul familiei, Pavel Abraham, i-ar fi promis bani.

Inspectia Judiciara: Independenta justitiei, afectata de declaratiile lui Bercea Mondial la adresa Liviei Stanciu si a Laurei Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a stabilit ca afirmatiile facute de Bercea Mondial privind presupuse fapte de coruptie savarsite de presedintele Instantei Supreme, Livia Stanciu, si de seful DNA, Codruta Kovesi, au afectat independenta justitiei si impartialitatea sistemului judiciar.

CSM: Declaratiile lui Bercea Mondial au afectat independenta justitiei

Derclaratiile lui Bercea Mondial conform carora ar fi dat bani sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si sefei Instantei Supreme, Livia Stanciu, au afecat independenta justitiei, au decis membrii CSM. Decizia apartine inspectiei judiciare din CSM.

Ponta: Afirmatiile lui Bercea Mondial din duba politiei sunt minciuni

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca declaratiile facute de Bercea Mondial in duba politiei, cu privire la mita oferita sefului DNA si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )