Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta: Afirmatiile lui Bercea Mondial din duba politiei sunt minciuni

B1 B1,
Ponta: Afirmatiile lui Bercea Mondial din duba politiei sunt minciuni

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca declaratiile facute de Bercea Mondial in duba politiei, cu privire la mita oferita sefului DNA si. continuă pe B1

Sotul Izaurei Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ramane in spatele zabrelelor

Marius Constantin, sotul Izaurei Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial din Draganesti-Olt, ramane in spatele gratiilor. Aceasta este decizia Curtii de Apel Constanta luata astazi ca urmare a recursului formulat de avocatii familiei interlopului fata de masura arestului preventiv, loc unde ginerele lui Bercea se afla din 29 mai a. c. in urma unui flagrant al DNA Constanta.

Interceptari in dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Avocatul Abraham a promis ca va scoate si banii

Realitatea TV a prezentat vineri seara noi interceptari din dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu. Potrivit postului TV, o interceptare telefonica aflata in dosar arata ca Izaura Anghel i-a spus tatalui sau, Bercea Mondial, ca avocatul familiei, Pavel Abraham, i-ar fi promis bani.

Ginerele lui Bercea Mondial, acuzat ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu, ramane in arest preventiv

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, ramane in arest preventiv, au decis judecatorii Curtii de Apel Constanta, citati de Agerpres. Magistratii au respins si contestatia impotriva controlului judiciar impus copiilor lui Bercea, Izaura si Grinica Anghel, printr-o decizie a Tribunalului Constanta.

Tariceanu, despre raportul SPP privind cazul Bercea Mondial: Comisia de Aparare a lucrat superficial

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu este multumit de activitatea Comisiei De Aparare, care a intocmit un raport pe baza informatiilor primite de la SPP, in privinta masurii in care presedintele Traian Basescu a fost informat de legatura fratelui sau cu Bercea Mondial.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest: Decizia Curtii de Apel Constanta, definitiva

Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ramane in continuare in arest preventiv. Curtea de Apel Constanta a respins, vineri, contestatia facuta de acesta la hotararea de saptamana.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu, ramane in arest, au decis, vineri, magistratii Curtii de Apel Constanta. La Curtea de Apel.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )