Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sotul Izaurei Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ramane in spatele zabrelelor

Adevărul Adevărul,
Sotul Izaurei Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ramane in spatele zabrelelor

Marius Constantin, sotul Izaurei Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial din Draganesti-Olt, ramane in spatele gratiilor. Aceasta este decizia Curtii de Apel Constanta luata astazi ca urmare a recursului formulat de avocatii familiei interlopului fata de masura arestului preventiv, loc unde ginerele lui Bercea se afla din 29 mai a. c. in urma unui flagrant al DNA Constanta. continuă pe Adevărul

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest: Decizia Curtii de Apel Constanta, definitiva

Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ramane in continuare in arest preventiv. Curtea de Apel Constanta a respins, vineri, contestatia facuta de acesta la hotararea de saptamana.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu, ramane in arest, au decis, vineri, magistratii Curtii de Apel Constanta. La Curtea de Apel.

Ginerele lui Bercea Mondial, acuzat ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu, ramane in arest preventiv

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, ramane in arest preventiv, au decis judecatorii Curtii de Apel Constanta, citati de Agerpres. Magistratii au respins si contestatia impotriva controlului judiciar impus copiilor lui Bercea, Izaura si Grinica Anghel, printr-o decizie a Tribunalului Constanta.

Bercea Mondial, in fata magistratilor. Se judeca cererea de eliberare conditionata

Bercea Mondial se afla in fata magistratilor de la Tribunalul Olt. Acolo se judeca cererea de eliberare conditionata. Bercea Mondial este acuzat ca si-a injunghiat un nepot, pe Ionut Anghel, zis.

Raportul SPP: Bercea Mondial nu era identificat drept un risc, cand Basescu a mers la Costesti in 2009

Membrii Comisiei de Aparare a Senatului sustin, pe baza raportului SPP, ca Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, nu era identificat ca persoana care ar fi prezentat un potential risc, atunci cand Traian Basescu a participat la manifestarea de la Costesti din 2009.

Bercea Mondial a solicitat eliberarea conditionata la Tribunalul Olt

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a solicitat Tribunalului Olt eliberarea conditionata, revizuirea pe fond a cauzei privind tentativa de omor calificat in care a fost condamnat la 8 ani si 9 luni inchisoare precum.

Christian Sabbagh: Familia lui Bercea Mondial a vrut sa difuzeze imaginile cu Mircea Basescu la Kanal D inainte de Antena 3

Jurnalistul Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a declarat miercuri ca fiul lui Bercea Mondial a vrut sa difuzeze initial la Kanal D celebrele imagini cu Mircea Basescu inregistrate cu camera ascunsa. Dupa ce Kanal D nu au preluat imaginile in care fratele presedintelui vorbeste cu fiul lui Bercea Mondial despre bani primiti pentru a-l elibera din inchisoare pe interlop, acestea au fost difuzate de Antena 3. 40: B1 a prezentat transcriptul declaratiilor date de Marian Capatana in fata judecatorilor vezi emisiunea de aici, minutul 51.

Raportul SPP, in dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu, analizat in Comisia de Aparare

Raportul Serviciului de Protectie si Paza privind protectia informativa in cazul Mircea Basescu-Bercea Mondial este analizat, miercuri, in Comisia de Aparare.

UPDATE. Marian Capatana spune ca Voiculescu a dat bani pentru izbucnirea scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu. Voiculescu: Capatana, un nebun

Omul de afaceri Marian Capatana a declarat in fata anchetatorilor ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial. Afaceristul arata ca banii erau pentru ca el sa spuna ca banii au ajuns la presedintele Traian Basescu, informeaza Evenimentul Zilei.

Marian Capatana spune ca Dan Voiculescu a dat bani pentru izbucnirea scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu

Omul de afaceri Marian Capatana a declarat in fata anchetatorilor ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial. Afaceristul arata ca banii erau pentru ca el sa spuna ca banii au ajuns la presedintele Traian Basescu, informeaza Evenimentul Zilei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )