Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bercea Mondial a solicitat eliberarea conditionata la Tribunalul Olt

B1 B1,
Bercea Mondial a solicitat eliberarea conditionata la Tribunalul Olt

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a solicitat Tribunalului Olt eliberarea conditionata, revizuirea pe fond a cauzei privind tentativa de omor calificat in care a fost condamnat la 8 ani si 9 luni inchisoare precum. continuă pe B1

Bercea Mondial, in fata magistratilor. Se judeca cererea de eliberare conditionata

Bercea Mondial se afla in fata magistratilor de la Tribunalul Olt. Acolo se judeca cererea de eliberare conditionata. Bercea Mondial este acuzat ca si-a injunghiat un nepot, pe Ionut Anghel, zis.

Bercea Mondial nu recunoaste ca a cerut eliberarea conditionata. A fost dus inapoi in penitenciar

Bercea Mondial a declarat, marti, in fata judecatorilor de la Slatina, ca nu a cerut eliberarea conditionata. El a fost dus inapoi in penitenciar dupa ce solicitarea de eliberare conditionata nu s-a mai judecat.

Contradictiile din scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cati bani a dat familia interlopului pentru eliberarea sa

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au publicat un material despre scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu, scotand in prim plan o serie de informatii care nu sunt explicite sau care nu se potrivesc cu.

Fiica lui Bercea Mondial, internata de URGENTA la spital

Fiica lui Sandu Anghel, Izaura Anghel, a fost transportata de urgenta la spital, vineri seara. Fiica lui Bercea Mondial este insarcinata. in jurul orei 23:00, Izaura a acuzat contractii, familia a.

EVZ prezinta dovada instrumentarii unui complot in dosarul Bercea Mondial

Evenimentul Zilei anunta publicarea unor noi date exclusive din dosarul Bercea Mondial, in editia tiparita de miercuri, 2 Iulie. Potrivit jurnalistilor EVZ, dezvaluirile din numarul de miercuri vor reprezenta.

Un cotidian local publica un e-mail atribuit lui Mircea Basescu in care acesta anunta Parchetul despre o discutie cu sotia lui Bercea Mondial: Le-am explicat ca nu pot sa fac nimic si sa aiba incredere in justitie

Cotidianul Ziua de Constanta publica un e-mail datat martie 2011, atribuit lui Mircea Basescu si adresat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in care fratele presedintelui vorbeste despre o intalnire cu sotia lui Bercea Mondial si cu fiica acestuia.

IRES: Scandalul Bercea Mondial modifica perceptia relatiilor interetnice

Ultimele scandaluri legate de clanul Bercea Mondial si promovarea lor pe televiziuni deterioreaza perceptia relatiilor interetnice din Romania, sustine Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), intr-un studiu trimis redactiei cu privire la raportarea noastra la minoritatea rroma, precum si la delicventa clanurilor infractionale existente in Romania.

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a fost internata la spital, acuzand dureri in zona abdominala

Izaura, fiica interlopului Bercea Mondial a fost internata la Spitalul de Urgenta din Slatina. Izaura este insarcinata si s-a plans de dureri in zona abdominala. Femeia a fost internata in blocul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )