Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ambasada Rusiei din capitala Libiei, ATACATA.

România Liberă România Liberă,
Ambasada Rusiei din capitala Libiei, ATACATA.

Cateva zeci de manifestanti au incercat miercuri seara sa ia cu asalt ambasada Rusiei de la Tripoli dupa zvonuri privind asasinarea in capitala libiana a unui ofiter al armatei de catre o femeie rusa, conform martorilor citati de AFP, transmite Mediafax. Manifestantii furiosi au distrus un vehicul parcat in fata cladirii ambasadei si au provocat pagube la intrare. Membri ai serviciilor de securitate au sosit la fata locului pentru a asigura securitatea diplomatilor care se aflau in interior, . continuă pe România Liberă

Ambasada Rusiei din Libia a fost atacata cu arme de foc

Mai multe persoane inarmate au deschis focul asupra Ambasadei Rusiei din Tripoli Libia), miercuri noapte, intr-un atac despre care presa locala speculeaza ca ar fi fost motivat de uciderea unui militar libian, de.

Ambasada Rusiei din Libia, atacata cu arme de foc

Mai multe persoane inarmate au deschis focul asupra Ambasadei Rusiei din Tripoli Libia), ieri noapte, intr-un atac despre care presa locala speculeaza ca ar fi fost motivat de uciderea unui militar libian, de catre o rusoaica.

Ambasada Rusiei din Libia a fost incendiata

Ambasada Rusiei din capitala Libanului, Tripoli, a luat foc, iar un grup de persoane a incercat sa ia cu asalt cladirea.

Ambasada Chinei din Damasc a fost atacata cu mortiere

Ambasada Chinei de la Damasc a fost suspusa unor tiruri de mortiere. in urma atacului, au fost sparte toate geamurile misiunii diplomatice, de asemenea a fost afectat si unul dintre peretii cladirii. Un angajat al.

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 75 de masini avariate si 146 de copaci ...

Trei persoane au fost ranite, 75 de autoturisme au fost avariate, iar 146 de copaci au fost doborati de vantul puternic, marti, in Capitala, potrivit unui bilant pentru intervalul 05. 00 al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. _ _ _ _ _ Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in .

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 61 de masini avariate si 125 de copaci ...

Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in trei dintre acestea existand si victime, persoane ranite fiind lovite de crengile smulse de vant. O femeie a fost ranita in timp ce se afla in zona Piata Presei Libere, un barbat a fost ranit pe Bulevardul Ion Mihalache si un tanar de 17 ani a fost accidentat pe strada Cetatea .

Preturile apartamentelor din Capitala au scazut, luna trecuta, cu pana la 4%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut, in luna septembrie, cu pana la 4% fata de acelasi interval din 2012, pe fondul unei oferte mai mari cu peste 15% fata de anul trecut, potrivit raportului de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )