Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ambasada SUA, despre cazul deputatului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

B1 B1,
Ambasada SUA, despre cazul deputatului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Ambasada SUA a precizat joi ca nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, facand referire la cazul deputatului PSD Ion Ochi, pentru care deputatii au respins. continuă pe B1

Ambasada SUA, dupa cazul senatorului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, la solicitarea Mediafax, Ambasada SUA, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi.

Aviz favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Liderul deputatilor PSD explica de ce a fost respinsa cererea de arestare in cazul lui Ion Ochi

Deputatii au tinut cont la votul cu privire la cererea de arestare preventiva a lui Ion Ochi, care a fost respinsa, de argumentele juridice ale deputatului, care au reusit sa creeze un nivel de emulatie suficient ca o parte dintre colegi sa nu voteze, a precizat liderul deputatilor PSD Marian Neacsu, citat de Mediafax.

Cererea pentru arestarea preventiva a deputatului Ion Ochi, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, informeaza.

Camera respinge cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi

ACTUALIZARE 16:46 Camera Deputatilor a respins, azi, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, potrivit surselor din presa.

Aviz pozitiv pentru arestarea deputatului Ion Ochi. Ce a cerut acesta Comisiei care a dat votul

Comisia juridica a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 13 voturi pentru arestarea preventiva. 4 impotriva si 5 abtineri. La fel au stat lucrurile si in.

Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

VIDEO Ambasadele SUA si Marii Britanii, reactii dupa votul Parlamentului in cazul Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, la solicitarea Mediafax, Ambasada SUA, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. Ambasada Marii Britanii a precizat la randul ei ca va continua sa urmareasca indeaproape situatia din domeniul judiciar din Romania, inclusiv deciziile Parlamentului privind imunitatea alesilor, si impartaseste preocuparea CE din raportul MCV privind succesul limitat al cererilor DNA de ridicare a imunitatii unor parlamentari.

Deputatul Ion Ochi a fost salvat de catre colegi. Cererea DNA de arestare, respinsa

Camera Deputatilor respinge cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului Ion Ochi. Colegii din Parlament l-au salvat cu un scor de 108 pentru si 158 impotriva retinerii demnitarului.

Comisia Juridica a aprobat favorabil arestarea lui Ion Ochi. Cum se apara deputatul PSD

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticpruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )