Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ambasada SUA, dupa cazul senatorului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Adevărul Adevărul,
Ambasada SUA, dupa cazul senatorului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, la solicitarea Mediafax, Ambasada SUA, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA, despre cazul deputatului Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Ambasada SUA a precizat joi ca nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, facand referire la cazul deputatului PSD Ion Ochi, pentru care deputatii au respins.

VIDEO Ambasadele SUA si Marii Britanii, reactii dupa votul Parlamentului in cazul Ion Ochi: Sa nu se faca abuz de imunitate pentru a apara pe cineva de raspundere

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, la solicitarea Mediafax, Ambasada SUA, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi. Ambasada Marii Britanii a precizat la randul ei ca va continua sa urmareasca indeaproape situatia din domeniul judiciar din Romania, inclusiv deciziile Parlamentului privind imunitatea alesilor, si impartaseste preocuparea CE din raportul MCV privind succesul limitat al cererilor DNA de ridicare a imunitatii unor parlamentari.

Liderul deputatilor PSD explica de ce a fost respinsa cererea de arestare in cazul lui Ion Ochi

Deputatii au tinut cont la votul cu privire la cererea de arestare preventiva a lui Ion Ochi, care a fost respinsa, de argumentele juridice ale deputatului, care au reusit sa creeze un nivel de emulatie suficient ca o parte dintre colegi sa nu voteze, a precizat liderul deputatilor PSD Marian Neacsu, citat de Mediafax.

Ambasada SUA, reactie la votul din Camera Deputatilor in cazul Ochi

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, Ambasada SUA, la solicitarea Mediafax, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi.

Radu Banciu, despre salvarea deputatului PSD Ion Ochi de catre colegii din Camera Deputatilor: Asta, ca sa se invete minte si cei de la DNA (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre salvarea deputatului PSD Ion Ochi de catre colegii sai deputati. Deputatul Ion Ochi a scapat de arestare preventiva, dupa ce.

Explicatia liderului de grup al PSD, dupa ce deputatii l-au salvat pe Ion Ochi: Colegii au inceput sa aiba retineri sa voteze cererile DNA

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Marian Neacsu, a incercat sa explice de ce deputatii l-au salvat pe Ion Ochi, pentru care procurorii DNA au cerut incuviintarea retinerii si arestarii preventive,.

UPDATE Deputatii au respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Ion Ochi (PSD)

Deputatii au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie pentru retinerea si arestarea parlamentarului Ion Ochi, cu 108 voturi pentru si 152 impotriva. Votul vine la o saptamana dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut la Cotroceni consultari cu partidele parlamentare, in cadrul carora a discutat si despre votul dat in Parlament pe cererile DNA.

Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, informeaza Mediafax.

Alegerile si protestele din tara i-au facut pe parlamentari sa-si mai schimbe parul, dar naravul ba: Deputatul Ion Ochi s-a trezit cu DNA-ul pe urmele lui, dar l-au salvat colegii binevoitori

Alesii l-au salvat de la retinere si arestare preventiva pe colegul lor, deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Pesedistul Ochi a fost ajutat de parlamentari, care oricum s-au.

Pesedistul Ion Ochi, salvat de colegii din Camera Deputatilor. 152 de deputati au votat impotriva solicitarii DNA

Camera Deputatilor a dat un aviz nefavorabil cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 108 voturi pentru si 152 impotriva solicitarii DNA. Au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )