Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ambasada SUA din Bucuresti si-a redus activitatea din cauza viscolului. Interviurile de acordate a vizei sunt anulate

România Liberă România Liberă,
Ambasada SUA din Bucuresti si-a redus activitatea din cauza viscolului. Interviurile de acordate a vizei sunt anulate

Ambasada din Bucuresti a Statelor Unite a anuntat ca si-a redus activitatea, miercuri, din cauza viscolului. continuă pe România Liberă

Ambasada SUA: Statele Unite sustin ferm eforturile presedintelui Klaus Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Ambasada SUA la Bucuresti felicita guvernul Grindeanu, dar isi afirma sustinerea pentru presedintele Iohannis.

Ambasada SUA la Bucuresti: indemnam reprezentantii ramurilor executiva, legislativa si judiciara sa colaboreze in lupta anticoruptie

Ambasada Statelor Unite ale Americii felicita noul Guvern si noul Parlament al Romaniei, americanii subliniind ca asteapta cu interes o colaborare pentru dezvoltarea Parteneriatului Strategic intre Washington si Bucuresti.

Ambasada SUA felicita noul guvern, dar avertizeaza ca sustine ferm eforturile presedintelui Klaus Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii

Ambasada SUA felicita noul guvern si noul Parlament intr-o declaratie remisa presei si anunta ca asteapta colaborarea cu premierul Grindeanu pentru dezvoltarea Parteneriatului Strategic. In aceeasi declaratie, dedicata investirii noului guvern, Ambasada avertizeaza ca parteneriatul se bazeaza pe angajamentul fata de buna guvernare si de consolidarea statului de drept si anunta ca sustine eforturile presedintelui Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii in aceste privinte.

Universitatea din Bucuresti a decis suspendarea cursurilor pana luni

Conducerea Universitatii din Bucuresti a anuntat suspendarea cursurilor pentru zilele de miercuri, joi, vineri, avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile, potrivit site-ului institutiei de.

Firea: Scolile din Bucuresti raman inchise pana lunea viitoare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni seara, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise toata saptamana din cauza vremii nefavorabile, cursurile urmand sa fie reluate lunea viitoare.

FIREA: DETINUTII si JANDARMII vor deszapezi stradutele secundare din Bucuresti

Trotuarele si stradutele din Bucuresti vor fi deszapezite de jandarmi si detinuti, a anuntat Primarul General, Gabriela Firea, care a mai precizat ca Ministerul de Interne si Administratia Penitenciarelor.

Veste de ULTIMA ORA: Scolile din Bucuresti inchise TOATA SAPTAMANA

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Cursurile ar putea fi suspendate si in zilele de miercuri, joi si vineri, dar totul tine de cum va continua vremea, a precizat Marian Banu, purtatorul de cuvant al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )