Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile legate de modificarile Codului Penal. insarcinatul cu afaceri al SUA, la Parlament

Antena3 Antena3,
Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile legate de modificarile Codului Penal. insarcinatul cu afaceri al SUA, la Parlament

UPDATE - insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, a venit, miercuri, la Parlament, la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, unde se aflau Valeriu Zgonea si premierul Victor Ponta. Dean. continuă pe Antena3

VIDEO Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile generate de amendamentele propuse in Parlament la Codul Penal

Ambasada SUA a precizat, miercuri, ca urmareste ingrijorarile generate de amendamentele propuse la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, subliniind ca orice modificari trebuie analizate cu atentie de toate partile interesate, pentru a se asigura ca nu submineaza progresele recente obtinute in consolidarea statului de drept, relateaza Mediafax.

Cum au reactionat ambasadele vizavi de modificarile Codului Penal: Urmarim cu ingrijorare amendamentele

Ambasada SUA a precizat, miercuri, ca urmareste ingrijorarile generate de amendamentele propuse la Codul Penal, respectiv la Codul de Procedura Penala, subliniind ca orice modificari trebuie analizate cu atentie de toate partile interesate, pentru a se asigura ca nu submineaza progresele recente obtinute in consolidarea statului de drept. La randul sau, misiunea diplomatica britanica a reamintit ca Parlamentul este obligat sa sprijine Justitia.

UPDATE. Ambasadele Marii Britanii si a Statelor Unite, iNGRIJORATE de modificarile aduse Codului Penal si de Procedura Penala

Ambasada Marii Britanii a luat nota de preocuparile semnalate privind modificarea Codului Penal si de Procedura Penala si atrage atentia ca Parlamentul trebuie sa sprijine institutiile sistemului judiciar si statul de drept, dupa ce senatorii au adoptat, marti, cu majoritate de voturi, ca masurile preventive sa fie dispuse doar daca exista indicii temeinice.

Ambasada SUA si a Marii Britanii, ingrijorate de modificarile propuse la Codul Penal: Parlamentul trebuie sa sprijine institutiile sistemului judiciar si statul de drept

Ambasadele SUA si Marii Britanii isi exprima ingrijorarea cu modificarile propuse la Codul Penal, informeaza B1 TV. Astfel, Ambasada Statelor Unite transmite ca orice modificare trebuie analizata si discutata .

DNA: Modificarile propuse Codului Penal si Codului de Procedura Penala diminueaza semnificativ eficienta institutiei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) considera ca adoptarea propunerii legislative de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala ar diminua semnificativ eficienta DNA, ar ingreuna identificarea si pedepsirea infractorilor si ar afecta in mod sever statutul procurorilor in cadrul sistemului judiciar, potrivit unui comunicat al institutiei.

EXCLUSIV. Reactia Ambasadei Marii Britanii privind schimbarile aduse Codului Penal si de Procedura Penala

Ambasada Marii Britanii a luat nota de preocuparile semnalate privind modificarea Codului Penal si de Procedura Penala si atrage atentia ca Parlamentul trebuie sa sprijine institutiile sistemului judiciar si statul de drept, dupa ce senatorii au adoptat, marti, cu majoritate de voturi, ca masurile preventive sa fie dispuse doar daca exista indicii temeinice.

Modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala ar afecta statutul procurorilor

Adoptarea unei propuneri legislative de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, initiata de mai multi deputati, ar diminua eficienta Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si ar afecta in mod sever statutul procurorilor, potrivit unui punct de vedere al DNA transmis Ministerului Justitiei.

Propuneri pe banda rulanta pentru modificarea Codului Penal. Cine sunt initiatorii celor 7 proiecte de lege si in ce stadiu se afla?

12 parlamentari de la PSD, unul de la minoritati si Guvernul au depus in Parlament, de la sfarsitul anului trecut pana astazi, nu mai putin de 7 proiecte de lege care propun modificari importante ale Codului Penal si ale Codului de Procedura Penala. Principalele modificari se refera la modul si conditiile de aplicare al masurilor preventive, in cazul suspectilor de coruptie, dar si la procedurile de executare ale pedepselor privative de libertate. Vezi in articol cine sunt initiatorii si in ce stadiu se afla aceste proiecte legislative.

Macovei cearta Opozitia pentru lipsa de reactie vizavi de mutilarea Codului Penal: Cat timp tace, Ponta si PSD vor sufoca Parlamentul

Europarlamentarul Monica Macovei a criticat marti lipsa de reactie a Opozitiei fata de tentativele PSD de modificare a Codului Penal, respectiv a Codului de procedura penala.

Ludovic Orban: Modificarea Codului Penal de catre deputati ai PSD este o noua marte neagra

Ludovic Orban, liderul deputatilor PNL, declarat, marti, referitor la proiectul unor deputati ai PSD de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, ca initiatorii vor incetarea luptei anticoruptie si PNL nu il sustine, fiind o noua martea neagra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )