Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile generate de amendamentele propuse in Parlament la Codul Penal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile generate de amendamentele propuse in Parlament la Codul Penal

Ambasada SUA a precizat, miercuri, ca urmareste ingrijorarile generate de amendamentele propuse la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, subliniind ca orice modificari trebuie analizate cu atentie de toate partile interesate, pentru a se asigura ca nu submineaza progresele recente obtinute in consolidarea statului de drept, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ambasada SUA: Urmarim ingrijorarile legate de modificarile Codului Penal. insarcinatul cu afaceri al SUA, la Parlament

UPDATE - insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, a venit, miercuri, la Parlament, la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, unde se aflau Valeriu Zgonea si premierul Victor Ponta. Dean.

Ambasada SUA si a Marii Britanii, ingrijorate de modificarile propuse la Codul Penal: Parlamentul trebuie sa sprijine institutiile sistemului judiciar si statul de drept

Ambasadele SUA si Marii Britanii isi exprima ingrijorarea cu modificarile propuse la Codul Penal, informeaza B1 TV. Astfel, Ambasada Statelor Unite transmite ca orice modificare trebuie analizata si discutata .

Dean Thompson, Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, transmite de Ziua Internationala a Libertatii Presei ca meseria de jurnalist poate fi una periculoasa si ca libertatea presei este sub asediu, arata un comunicat emis de Ambasada SUA de la Bucuresti.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu. Trebie sa luptam pentru libera exprimare, democratie si libertate

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA in Romania, Dean Thompson, a declarat ca libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu. Asta arata insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei.

Ambasada SUA: Libertatea presei, sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, a aratat insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie de Ziua Internationala a Presei.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma Insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )