Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ambasador SUA: Republica Moldova a indeplinit conditiile preliminare pentru a incepe negocierile cu FMI

România Liberă România Liberă,
Ambasador SUA: Republica Moldova a indeplinit conditiile preliminare pentru a incepe negocierile cu FMI

Guvernul de la Chisinau a indeplinit conditiile preliminare pentru inceperea negocierilor cu Fondul Monetar International FMI), pentru un nou acord de finantare, potrivit ambasadorului Statelor Unite in Republica Moldova, James Pettit. continuă pe România Liberă

Serghei Lavrov: Acordul de asociere UE - Republica Moldova a afectat grav relatiile cu Rusia; situatia trebuie remediata

Acordul de asociere UE-Republica Moldova a afectat in intregime relatiile comerciale intre Moscova si Chisinau, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea cu omologul sau moldovean, Andrei Galbur, seful diplomatiei ruse pledand pentru remedierea situatiei, scrie Mediafax.

Rusia doreste ca Republica Moldova sa-si schimbe politica, indreptandu-se catre Uniunea Euroasiatica

Ambasadorul Rusiei din Republica Moldova, Farit Muhametsin, a declarat ca guvernul de la Chisinau ar trebui sa modifice viziunile despre Uniunea Euroasiatica. Potrivit celor spuse de oficial, Moldova ar avea un.

Basescu: unificarea cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara

Fostul presedinte Traian Basescu declara ca unificarea Romaniei cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara pentru restabilirea frontierei de rasarit pe Nistru, nu pe Prut, transmite Mediafax.

Traian Basescu ne spune care e obiectivul de tara: Unirea cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu declara ca unificarea Romaniei cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara pentru restabilirea frontierei de rasarit pe Nistru, nu pe.

Rambo pe soselele din Republica Moldova. Cum s-a facut de ras un sofer pus pe scandal VIDEO

O filmare in care un sofer din Republica Moldova apare iesind din propria masina, cu o bata in mana, amenintand un alt sofer cu care se sicanase in trafic a devenit virala pe.

Presedintele PPE spune ca este profund ingrijorat de proiectul legii Big Brother din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, s-a declarat profund ingrijorat de noul proiect de lege din Republica Moldova, care ar putea permite autoritatilor sa blocheze site-uri si sa citeasca e-mailuri sau mesaje private, informeaza Agora. md.

Dupa o perioada de tensiuni si neintelegeri, Rusia si Republica Moldova se gandesc din nou la cooperare: Ministrul de Externe Andrei Galbur a fost primit la Moscova de omologul sau Sergei Lavrov

Ministrii de externe ai Republicii Moldova si Federatiei Ruse s-au intalnit luni la Moscova. Este prima intalnire oficiala dupa o lunga perioada de tensiuni si neintelegeri la.

Rusia si Republica Moldova se gandesc din nou la cooperare: Ministrul de Externe, Andrei Galbur, a fost primit la Moscova de omologul sau Sergei Lavrov (VIDEO)

Ministrii de externe ai Republicii Moldova si Federatiei Ruse s-au intalnit luni la Moscova. Este prima intalnire oficiala dupa o lunga perioada de tensiuni si neintelegeri la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )