Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele PPE spune ca este profund ingrijorat de proiectul legii Big Brother din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Presedintele PPE spune ca este profund ingrijorat de proiectul legii Big Brother din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, s-a declarat profund ingrijorat de noul proiect de lege din Republica Moldova, care ar putea permite autoritatilor sa blocheze site-uri si sa citeasca e-mailuri sau mesaje private, informeaza Agora. md. continuă pe Hotnews

Proiectul legii darii in plata intra in dezbateri pe articole martea viitoare la Comisia juridica

Proiectul legii darii in plata va intra in dezbatere pe articole martea viitoare la Comisia juridica a Camerei Deputatilor si cel mai probabil miercuri se va da raportul, a anuntat presedintele comisiei Bogdan Ciuca, la finalul dezbaterilor generale pe aceasta initiativa legislativa, scrie Agerpres. Potrivit lui Bogdan Ciuca, din dezbaterile generale de joi a reiesit ca este nevoie de anumite clarificari in ce priveste plafonul pana la care se pot aplica prevederile legii si excluderea sau nu a programului Prima casa.

Proiectul legii vaccinarii va fi pus in dezbatere publica luna aceasta. Se doreste caacoperirea vaccinala in Romania sa nu mai urmeze un trend descendent

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii MS) Victor Strambu, potrivit Agerpres. Referinta:Presedintele Societatii de Microbiologie: Exista zone, precum Capitala sau judetul Arad, unde acoperirea vaccinala scade sub 70% / Situatia poate deveni mai ingrijoratoare din cauza migratiei.

Guvernul aproape a terminat proiectul legii salarizarii. Salariul minim va creste cu doar 100 de lei pana in 2020 - Gandul

Guvernul are aproape gata proiectul legii salarizarii prin care sunt prevazute modificari, in medie de aproape 20%, pentru toate categoriile de bugetari, majorari pe care executivul vrea sa fie aplicate in etape pana in 2020. Potrivit proiectului consultat de Gandul, pana in 2020 este preconizata o crestere de doar 100 de lei a salariului minim, care ar urma sa ajunga la 1. 350 de lei.

FOTO. Proiectul legii vaccinarii, in dezbatere publica, la mijlocul lunii aprilie

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii MS) Victor Strambu. Ministerul Sanatatii a fost promotorul acestei legi. Actiunea a inceput in 2015, iar Ministerul Sanatatii este determinat in a duce la bun sfarsit aceasta initiativa legislativa, cu ajutorul Parlamentului Romaniei. Probabil ca dupa jumatatea acestei luni va aparea si in transparenta decizionala, dupa care isi va urma cursul legislativ, a spus Strambu, intr-o declaratie de presa sustinuta cu ocazia celei de-a patra editii a Conferintei Nationale Actualitati in Vaccinologie - RoVaccin 2016, transmite Agerpres.

Proiectul legii vaccinarii, scos de la naftalina: Documentul impune opt tipuri de vaccinuri obligatorii la inscrierea in scoli (VIDEO)

In timp ce Romania se afla in pragul unei epidemii de rujeola, proiectul legii vaccinarii, care a starnit valva toamna trecuta, a fost scos de la naftalina, informeaza B1 TV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )